Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5] klimatronik po przekładce

Układ chłodzenia, ogrzewanie i klimatyzacja
ODPOWIEDZ
m-10
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C5] klimatronik po przekładce

Post autor: m-10 » 11 maja 2013, 21:12

Witam
Proszę o pomoc na LO leci mi ciepłe powietrze a na HI zimne moje audi a6 c5 98 1.8t jest po przekładce z wersji angielskiej i jeszcze jedno po naciśnięciu przycisku na nawiew na kratki leci na szybę a jak na szybę leci na kratki co trzeba zrobić ? Kostki po prawej przepinowałem 1z3 i 4z6 i pozamieniałem środkowe miejscami lewą do prawego silniczka i prawą do lewego oraz czujniki w nawiewach też pozamieniałem. Co trzeba jeszcze poprawić żeby to działało jak należy?
Z góry dziękuję za pomoc.

Awatar użytkownika
Naprawa Audi A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Tomek
Rocznik: 2005
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.7TDI 163KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Naprawa Audi A6 » 11 maja 2013, 21:26

To jest właśnie kupowanie anglika po przekładce - który był robiony jak najtańszym kosztem - odkryjesz jeszcze nie jedno takie cudo. Lepiej zdejmij podszybie i sprawdÂź czy serwo w ogóle było przeniesione - bo na tym Forum nie takie cuda już były pokazane :/
 Dobra rada pozbądÂź się tej trumny na kółkach (zezłomuj, opchnij części - nie sprzedawaj w całości) zanim wyrządzi Ci krzywdę - już sama ingerencja w ścianę grodziową poważnie narusza konstrukcję auta - a te auto, nawet nie naruszone do najbezpieczniejszych w przypadku kolizji nie należy.

Problem był kiedyś omawiany - poszukaj na forum - może coś znajdziesz... Ale na Twoim miejscu wziąłbym sobie do serca, że jeżdżę czymś takim... I po prostu przestał.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja