Witam
Proszę o pomoc na LO leci mi ciepłe powietrze a na HI zimne moje audi a6 c5 98 1.8t jest po przekładce z wersji angielskiej i jeszcze jedno po naciśnięciu przycisku na nawiew na kratki leci na szybę a jak na szybę leci na kratki co trzeba zrobić ? Kostki po prawej przepinowałem 1z3 i 4z6 i pozamieniałem środkowe miejscami lewą do prawego silniczka i prawą do lewego oraz czujniki w nawiewach też pozamieniałem. Co trzeba jeszcze poprawić żeby to działało jak należy?
Z góry dziękuję za pomoc.
[A6 C5] klimatronik po przekładce
- Naprawa Audi A6
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tomek
- Rocznik: 2005
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.7TDI 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
 To jest właśnie kupowanie anglika po przekładce - który był robiony jak najtańszym kosztem - odkryjesz jeszcze nie jedno takie cudo. Lepiej zdejmij podszybie i sprawdÂź czy serwo w ogóle było przeniesione - bo na tym Forum nie takie cuda już były pokazane 
 Dobra rada pozbądÂź się tej trumny na kółkach (zezłomuj, opchnij części - nie sprzedawaj w całości) zanim wyrządzi Ci krzywdę - już sama ingerencja w ścianę grodziową poważnie narusza konstrukcję auta - a te auto, nawet nie naruszone do najbezpieczniejszych w przypadku kolizji nie należy.
 Problem był kiedyś omawiany - poszukaj na forum - może coś znajdziesz... Ale na Twoim miejscu wziąłbym sobie do serca, że jeżdżę czymś takim... I po prostu przestał.

Dobra rada pozbądÂź się tej trumny na kółkach (zezłomuj, opchnij części - nie sprzedawaj w całości) zanim wyrządzi Ci krzywdę - już sama ingerencja w ścianę grodziową poważnie narusza konstrukcję auta - a te auto, nawet nie naruszone do najbezpieczniejszych w przypadku kolizji nie należy.
 Problem był kiedyś omawiany - poszukaj na forum - może coś znajdziesz... Ale na Twoim miejscu wziąłbym sobie do serca, że jeżdżę czymś takim... I po prostu przestał.