Po sprzedaży Passata powrót do marki Audi. Jak narazie to ucze się "obsługiwać"tego giganta bo wcześniej nie miałem zbytnio do czynienia z takim wypasem w kabinie.
Mianowicie Audi została zakupiona około miesiąc temu jako polizyngowy samochód. Autem jeździł 1 właściciel, co potwierdza wpis w briefie.Serwisowana do końca w serwisie Audi.
Do tej pory przejechałem ok.350km i japa mi się cieszyła mniej-więcej tak-->

Silnik: 2.7 TDI
Skrzynia: Manual
Moc: 190 KM
Kolor: LY7E
Rocznik: 2009/2010
Przebieg: 175 tyś
Wyposażenie:(ważniejsze, chociaż sam nie wiem co jest w standardzie a co +)
- ABS, system kontroli trakcji ESP
- poduszki powietrzne(ale sam nie wiem ile)
- lampy xenonowe + spryskiwacze + samopoziom
- MMI 3G
- podgrzewane fotele
- komputer pokładowy kolorowy
- czujniki parkowania tył
- czujnik deszczu
- czujnik zmierzchu
- pakiet chrom
- klimatyzacja dwustrefowa
- multifunkcujna kierownica
- system Bose
- elektrycznie regulowane i podgrzewane lusterka
- szyby elektryczne x4
- lusterko wewnętrzne przyciemniane automatycznie
- roleta bagaznika
- oryginalny hak otwierany automatycznie
- centralny zamek + pilot
- zmieniarka 6cd + DVD + wejście na karty SD
- halogeny
- telefon
- tempomat aktywny
- składane i dzielone oparcie tylniej kanapy
- obręcze ze stopu metali lekkich 225/55 R16 + 2 komplet na lato(oryginał)
- oświetlanie drogi z/do auta + oświetlenie ambiente
- Domykanie i otwieranie automatyczne szyb
- gniazdo 12v w bagazniku
Mody:
Jeszcze sie nie zastanawiałem ale napewno trzeba zmienić kolor szyb a reszta wyjdzie w praniu.
Zdjęcia:
Sesja zimowa;) i doszły ciemne szyby 95%alles
Znalazłem więcej czasu i dorzucam parę fotek, bo doszło zawieszenie s-line i większe felgi.Szukałem tego modelu z a6 4G(8.5J, ET 45)+pierścienie centrujące , a efekt ocencie sami

a Póki co to ku przestrodze tym, co chcą na standardowe zawieszenie zakladać zestaw 255/35 19 cali.
Opony goodyear eagle f1 asymmetric 2 z przydatnym rantem ochronnym, póki co po 20 tys nie narzekam
![:] :]](https://a6klub.pl/images/smilies/kwadr.gif)
A tu już na s-line, chociaż i tak jakoś wysoko stoi, ale tragedi nie ma.A co do komfortu trochę twardo ale mimo to wolę taką opcję jak wyginające się w zakrętach standardowe zawieszenie.
dorzuciłem nowe żarówki do przeciwmgłowych COOL BLUE INTENSE
Im dłużej patrzę na tę zdjęcie, tym bardziej pcha mnie w stronę zmiany koloru na jakiś mat albo perłe. Muszę zobaczyć jakie koszta i wtedy będę myślał głębiej

Chciałbym jeszcze zmienić oświetlenie wnętrza i podświetlenie tablicy rejestracyjnej na ledy, i tu prośba:jeśli ktoś zmieniał i obeszło się bez żadnych problemów prosiłbym o podesłanie linka do aukcji, będę wdzięczny