Parę dni temu na urodziny sprawiłem sobie taką zabawkę

Auto RM2002, przebieg 219kkm, silnik ANK, zabawki na pokładzie chyba wszystkie (w każdym razie większość

Z "tuningów" widocznych na foto, maska, klapa i lotka były oklejone folią imitującą carbon, okazało się że nie bez powodu

Wlew podtlenku propanu z tylnego zderzaka zostanie przeniesiony pod klapkę wlewu paliwa.
Zawias to jakiś gwint FK, jeżeli to tani model to wyleci z auta, jeśli porządny to zostanie na miejscu, ale na pewno samochód pójdzie trochę do góry

Końcówki Magnaflow są dospawane do fabrycznych tłumików (reszta wydechu jest seryjna) dzięki czemu w aucie jest tak cicho jak trzeba. Będę chciał je trochę cofnąć aby zlicowały się ze zderzakiem, lub zmienić na okrągłe, ale to w sumie najmniej istotny problem.
Ogólnie samochód jest zdrowy, blachy są w porządku (nie licząc paneli do malowania), mechanicznie sprawny, skrzynia regularnie serwisowana, pracuje idealnie, spód auta suchy. Dobra baza by okazać mu odrobinę uczucia

Zanim jeszcze kupiłem auto, w planach były wizualne mody na RSa, ale po namyśle auto zostanie cichociemne, wpadną tylko ładne 18", progi z RSa i mocniejsze heble, reszta zostanie fabryczna. Bodykit RS6 wygląda bajecznie, ale nie chciałbym spotkać się na światłach z prawdziwym RySzardem, bo potem nie mógłbym już patrzeć na swoje auto i musiałbym je zezłomować

Na RSa, tego prawdziwego, przyjdzie jeszcze pora

To na razie tyle, auto w sobotę jedzie do SPA na pakiet startowy, jak wróci to porobię więcej zdjęć (fotki które wkleiłem pochodzą z ogłoszenia).
Wszelkie komentarze i sugestie bardzo mile widziane

pozdrawiam
Immo