Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

kompletne nagłośnienie BOSSE przemianka

Elektryka
ODPOWIEDZ
mydoom
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

kompletne nagłośnienie BOSSE przemianka

Post autor: mydoom » 03 cze 2012, 12:45

Witam mam pytania mianowicie mam możliwość wsadzenia nagłośnienia BOSSE oryginalnie z A6 C5 nie jestem wstanie powiedzieć co mam wsadzone teraz .Pytanie jak widzicie opcje wyciągnięcia i wmontowania tego BOSSE czy jest dużo roboty przy tym ?? proszę o Pomoc PILNE

raftor
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Rafał
Rocznik: 2011
Moje auto: A6 C7
Nadwozie: Avant
Silnik: 3.0 CDUC 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: S-tronic
Paliwo: Benzyna

Post autor: raftor » 03 cze 2012, 12:56

ja wymieniałem gosnik z przodu

sprawa wrecz trywialna

odkręcasz boczki drzwi i 4 śrubami odkręcasz głośnik odpinasz wpinke i po sprawie

wiec wymiana głosników w drzwiach to prosta sprawa , nie wiem jak wyglada sprawa montarzu subbuffera moze byc tak że Tobie nie wejdzie jesli nie miałes seryjnie montowane , bo hchyba inny profil boczku w bagazniku jest

daniel1997

Re: kompletne nagłośnienie BOSSE przemianka

Post autor: daniel1997 » 03 cze 2012, 13:46

mydoom pisze:Witam mam pytania mianowicie mam możliwość wsadzenia nagłośnienia BOSSE oryginalnie z A6 C5 nie jestem wstanie powiedzieć co mam wsadzone teraz .Pytanie jak widzicie opcje wyciągnięcia i wmontowania tego BOSSE czy jest dużo roboty przy tym ?? proszę o Pomoc PILNE
Witam jak masz bose to musisz mieć oznaczenia na maskownicach głośników i na subie.Jeśli nie to masz nagłośnienie blaupunkt aby zamontować bose będzie ci potrzebny cały kpl wraz z okablowaniem jest wiele tamatów na forum dotyczący zamontowania bose pozdrawiam.

mydoom
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mydoom » 04 cze 2012, 08:10

Prawdopodobnie będzie to blaupunkt w prawym boku bagażnika mam schowek i koło tego coś jest obklejoną jak by pianką mam możliwość wsadzenia 8 głośników plus skrzyni basowej z wzmacniaczem ale pytanie czy dużo będzie do przerabiania czy tylko sama przekładka

CC_Bartek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: CC_Bartek » 15 lis 2012, 13:14

Witam.

Mam pytanie odnośnie nagłośnienia Bosse w C5.
Mam możliwość kupienia kompletnego nagłośnienia firmy Bosse ale z Anglika.
Czy ktoś z Was już robił tego typu przekładkę i może powiedzieć coś na ten temat?

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja