kompletne nagłośnienie BOSSE przemianka
kompletne nagłośnienie BOSSE przemianka
Witam mam pytania mianowicie mam możliwość wsadzenia nagłośnienia BOSSE oryginalnie z A6 C5 nie jestem wstanie powiedzieć co mam wsadzone teraz .Pytanie jak widzicie opcje wyciągnięcia i wmontowania tego BOSSE czy jest dużo roboty przy tym
proszę o Pomoc PILNE

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Rafał
- Rocznik: 2011
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
ja wymieniałem gosnik z przodu
sprawa wrecz trywialna
odkręcasz boczki drzwi i 4 śrubami odkręcasz głośnik odpinasz wpinke i po sprawie
wiec wymiana głosników w drzwiach to prosta sprawa , nie wiem jak wyglada sprawa montarzu subbuffera moze byc tak że Tobie nie wejdzie jesli nie miałes seryjnie montowane , bo hchyba inny profil boczku w bagazniku jest
sprawa wrecz trywialna
odkręcasz boczki drzwi i 4 śrubami odkręcasz głośnik odpinasz wpinke i po sprawie
wiec wymiana głosników w drzwiach to prosta sprawa , nie wiem jak wyglada sprawa montarzu subbuffera moze byc tak że Tobie nie wejdzie jesli nie miałes seryjnie montowane , bo hchyba inny profil boczku w bagazniku jest
Re: kompletne nagłośnienie BOSSE przemianka
Witam jak masz bose to musisz mieć oznaczenia na maskownicach głośników i na subie.Jeśli nie to masz nagłośnienie blaupunkt aby zamontować bose będzie ci potrzebny cały kpl wraz z okablowaniem jest wiele tamatów na forum dotyczący zamontowania bose pozdrawiam.mydoom pisze:Witam mam pytania mianowicie mam możliwość wsadzenia nagłośnienia BOSSE oryginalnie z A6 C5 nie jestem wstanie powiedzieć co mam wsadzone teraz .Pytanie jak widzicie opcje wyciągnięcia i wmontowania tego BOSSE czy jest dużo roboty przy tymproszę o Pomoc PILNE