Solardach nigdy nie był zarezerwowany tylko dla S6, ani nawet dla S-lajna, po prostu jedna z wielu opcji - ale przynajmniej z klimy nie śmierdzi (jeśli solar działa);relocate pisze:Tak mi tez sie wydaje że z to ''S'' to tylko wpis w dowodzie ale niby tez ze zwgledu na ten szyberdach solarny![]()
A odnośnie dłubania przy niej to.. tylnie lampy w ledzie chciabłbym zainstalowac takie żeby nie bylo tzw '' wiochy'' , ale jak narazie to ogarniam je od strony mechanicznej(łape od silnika spawałem , mam delikantny wyciek oleju...i nie moge zlokalizowac źródla na moje amatorskie oko ale trzeba do mechanika zaprowadzic... Dzisiaj odpływ wody pod akumulatorem odetkałem bo byl zapchany przez liscie i wcierala mi sie woda do wnetrza -ale juz jest okiSzybki ciemne nadają smaczku w kazdej furze ale z tym to sie musze gruboo zastanowic
![]()
A co jak nie masz solaru to śmierdzialtium pisze:
Solardach nigdy nie był zarezerwowany tylko dla S6, ani nawet dla S-lajna, po prostu jedna z wielu opcji - ale przynajmniej z klimy nie śmierdzi (jeśli solar działa);
miałem 12letnie S6 z solardachem i nie śmierdziało przy wyłączaniu kompresora.Michałł pisze:relocate, widać ,ze dopiero zaczynasz zabawę z audi także spokojnie musisz poczytać tak jak jaJa tez myślałem ,ze jak mam quattro , Navi i sub w bagażniku i szyby otwierane z kluczyka to jestem kozak a tu zong
Sa ludzie co mają bogatsze wersje i to bardzo bardzo
![]()
Auto naprawdę Fajne pomodisz to moze i uda ci sie mieć tą e-ske![]()
[ Dodano: 2012-05-05, 21:09 ]A co jak nie masz solaru to śmierdzialtium pisze:
Solardach nigdy nie był zarezerwowany tylko dla S6, ani nawet dla S-lajna, po prostu jedna z wielu opcji - ale przynajmniej z klimy nie śmierdzi (jeśli solar działa);Solar to chyba tylko po to by na postoju chłodzilo auto a jak śmierdzi to winny filtr lub klima nieodgrzybiana np jak teraz u mnie ale ,ze czasu brak to nie mam kiedy tego zrobić
Wole kobiety więc nie wiem jak śmierdzi "niemytym siusiak"altium pisze: W każdym innym przy wyłączaniu kompresora przez chwilę śmierdzi niemytym siusiakiem