A6 C5 - moje audi :) Zaciesz bezcenny do tej pory
A6 C5 - moje audi :) Zaciesz bezcenny do tej pory
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2012, 19:29 przez relocate, łącznie zmieniany 1 raz.
ladna audi ale z s6 ma tyle wspolnego co poprzedni golf i laguna
czyli nic 
to ze w dowodzie masz kolego wbite a6/s6 to nic nie znaczy.
System Bose a nie Bosse.
ogolnie ladna seria ... cos planujesz przy niej dlubac ?
to ze w dowodzie masz kolego wbite a6/s6 to nic nie znaczy.
System Bose a nie Bosse.
ogolnie ladna seria ... cos planujesz przy niej dlubac ?
Bylo: a4 b5 1.9tdi 140KM, TT 1.8T 180KM, S6 C5 4.2 340KM, S6 C6 5.2 435KM, A8 D3 4.2 334KM
Jest: Corvette C6 6.0 404KM viewtopic.php?t=61875
Jest: Corvette C6 6.0 404KM viewtopic.php?t=61875
Tak mi tez sie wydaje że z to ''S'' to tylko wpis w dowodzie ale niby tez ze zwgledu na ten szyberdach solarny
A odnośnie dłubania przy niej to.. tylnie lampy w ledzie chciabłbym zainstalowac takie żeby nie bylo tzw '' wiochy'' , ale jak narazie to ogarniam je od strony mechanicznej(łape od silnika spawałem , mam delikantny wyciek oleju...i nie moge zlokalizowac źródla na moje amatorskie oko ale trzeba do mechanika zaprowadzic... Dzisiaj odpływ wody pod akumulatorem odetkałem bo byl zapchany przez liscie i wcierala mi sie woda do wnetrza -ale juz jest oki
Szybki ciemne nadają smaczku w kazdej furze ale z tym to sie musze gruboo zastanowic

A odnośnie dłubania przy niej to.. tylnie lampy w ledzie chciabłbym zainstalowac takie żeby nie bylo tzw '' wiochy'' , ale jak narazie to ogarniam je od strony mechanicznej(łape od silnika spawałem , mam delikantny wyciek oleju...i nie moge zlokalizowac źródla na moje amatorskie oko ale trzeba do mechanika zaprowadzic... Dzisiaj odpływ wody pod akumulatorem odetkałem bo byl zapchany przez liscie i wcierala mi sie woda do wnetrza -ale juz jest oki
-
altium
- Forum Audi A6 / A7

Solardach nigdy nie był zarezerwowany tylko dla S6, ani nawet dla S-lajna, po prostu jedna z wielu opcji - ale przynajmniej z klimy nie śmierdzi (jeśli solar działa);relocate pisze:Tak mi tez sie wydaje że z to ''S'' to tylko wpis w dowodzie ale niby tez ze zwgledu na ten szyberdach solarny![]()
A odnośnie dłubania przy niej to.. tylnie lampy w ledzie chciabłbym zainstalowac takie żeby nie bylo tzw '' wiochy'' , ale jak narazie to ogarniam je od strony mechanicznej(łape od silnika spawałem , mam delikantny wyciek oleju...i nie moge zlokalizowac źródla na moje amatorskie oko ale trzeba do mechanika zaprowadzic... Dzisiaj odpływ wody pod akumulatorem odetkałem bo byl zapchany przez liscie i wcierala mi sie woda do wnetrza -ale juz jest okiSzybki ciemne nadają smaczku w kazdej furze ale z tym to sie musze gruboo zastanowic
![]()
- Michałł
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Michał
- Rocznik: 2013
- Moje auto: Q5
- Nadwozie: Van
- Silnik: 2.0TDI CAHB 163KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
relocate, widać ,ze dopiero zaczynasz zabawę z audi także spokojnie musisz poczytać tak jak ja
Ja tez myślałem ,ze jak mam quattro , Navi i sub w bagażniku i szyby otwierane z kluczyka to jestem kozak a tu zong
Sa ludzie co mają bogatsze wersje i to bardzo bardzo
Auto naprawdę Fajne pomodisz to moze i uda ci sie mieć tą e-ske
[ Dodano: 2012-05-05, 21:09 ]
Solar to chyba tylko po to by na postoju chłodzilo auto a jak śmierdzi to winny filtr lub klima nieodgrzybiana np jak teraz u mnie ale ,ze czasu brak to nie mam kiedy tego zrobić
Auto naprawdę Fajne pomodisz to moze i uda ci sie mieć tą e-ske
[ Dodano: 2012-05-05, 21:09 ]
A co jak nie masz solaru to śmierdzialtium pisze:
Solardach nigdy nie był zarezerwowany tylko dla S6, ani nawet dla S-lajna, po prostu jedna z wielu opcji - ale przynajmniej z klimy nie śmierdzi (jeśli solar działa);
Forum Audi A6
Klub A6
A6 Forum
Klub A6
A6 Forum
-
altium
- Forum Audi A6 / A7

miałem 12letnie S6 z solardachem i nie śmierdziało przy wyłączaniu kompresora.Michałł pisze:relocate, widać ,ze dopiero zaczynasz zabawę z audi także spokojnie musisz poczytać tak jak jaJa tez myślałem ,ze jak mam quattro , Navi i sub w bagażniku i szyby otwierane z kluczyka to jestem kozak a tu zong
Sa ludzie co mają bogatsze wersje i to bardzo bardzo
![]()
Auto naprawdę Fajne pomodisz to moze i uda ci sie mieć tą e-ske![]()
[ Dodano: 2012-05-05, 21:09 ]A co jak nie masz solaru to śmierdzialtium pisze:
Solardach nigdy nie był zarezerwowany tylko dla S6, ani nawet dla S-lajna, po prostu jedna z wielu opcji - ale przynajmniej z klimy nie śmierdzi (jeśli solar działa);Solar to chyba tylko po to by na postoju chłodzilo auto a jak śmierdzi to winny filtr lub klima nieodgrzybiana np jak teraz u mnie ale ,ze czasu brak to nie mam kiedy tego zrobić
Solardach znakomicie osusza klimę i nie nie ma grzybka
W każdym innym przy wyłączaniu kompresora przez chwilę śmierdzi niemytym siusiakiem
-
Blade-Karol
Wole kobiety więc nie wiem jak śmierdzi "niemytym siusiak"altium pisze: W każdym innym przy wyłączaniu kompresora przez chwilę śmierdzi niemytym siusiakiem