Piotruś
Fajnie, że jeszcze jest gromada osób które niosą bezinteresowną pomoc w dzisiejszych czasach, bo jak wszyscy wiemy "wiedza kosztuje"

jak u naszych tunerów
Przepraszam za OT ale chcę trochę wyjaśnić.
Planuję zmienić swojego Benkarcika tylko dlatego, że mój kręgosłup odmawia mi posłuszeĂąstwa

(jestem po trzech operacjach odcinka L\S ) i
muszę zmienić na automat jest mi o wiele wygodniej i po dłuższej podróży nie ma bólu, (często jeżdżę Taty A8 AFB w automacie stąd wiem) .
Fakt ,że jestem wielkim fanem dobrej muzyki w samochodzie i, chcę pozostać w modelu c5 w kombi, ponieważ tu muza gra jak z innej bajki nie wiem co helmuty zrobili przy konstrukcji tego auta ale coś w tym jest (nie mówię o BOSE tylko o ręcznej solidnej robocie CAR AUDIO).
Dlatego szukam coś w automacie by tą moja instalkę muzyczną przenieść do innej C5, chodzi mi po głowie również Allroad ale to trochę inna kaska jak za zwykłą A6 i inne koszty ewentualnych napraw pneumatyki.
Zastanawiam się czy własnie Allroad nie jest autem dla mnie (wygodniejszy zawieszeni-owo), może własnie z rocznika modelowego 02, skoro już raz wymieniałem motor na nowszy to już mam doświadczenie w tym zabiegu by zrobić to jeszcze raz np w Allroad .
Sorki z OT ale jakoś tak mi wyszło