Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[Audi A6 C6] podlokietnik-wymiana

Wnętrze
ODPOWIEDZ
maciekW
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[Audi A6 C6] podlokietnik-wymiana

Post autor: maciekW » 24 lis 2011, 19:08

Witam.
Czy ma ktos jakis schemat lub wie jak ze srodkowego przedniego podlokietnika wyciagnac rynienke w ktorej zamonotwany jest adapter do telefeonu? zmienilem srodek i wstarym podlokietniku mialem podlaczony telefon, natomiast w nowym tego nie ma.

Jedynie co udalo mi sie znalesc na forum to schemat podlokietnika ale pod katem wymiany w gornej klapce mechanizmu zatrzaskowego podklokietnika, mnie interesuje jego dolna czesc :).

pzdr maciek

maciekW
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: maciekW » 26 lis 2011, 12:57

Kurcze kolejny raz glupie pytanie z mojej str ?!! <wysmiewacz>
Zadajac pytanie sam w nim zawarlem dla siebie odp, tzn po prostu wymontowalem ze starego podlokietnika gorna klapke, tzn ta z materialu i na jej miejsce wmontowalem z nowego podlokietnika skorzana klapke, takim sposobem mam moj stary podlokietnik z instalcja do tel z klapka pasujaca do reszty wnetrza.
Podpowiedzial mi temat dot. wymiany peknietej raczki do otwierania podlokietnika, gdzie ktos zamiescil schemat wlasnie gornej czesci podlokietnika , od razu wskazowka, te zatrzaski z wewnetrznej strony gornej klapki trzeba sciagac zaczynajac od str zawiasu anie od str raczki, gdyz przy raczce sa malutkie zawiasiki ktore inaczej latwo sie wylamia.
Oj chyba wiecej nie bede wrzucac tematow co by nie zadawc glupich pytan <rotfl>

piotrkozlowski81
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: piotrkozlowski81 » 14 lut 2013, 09:09

Hej, chcę właśnie zrobić dokładnie to samo co ty, czyli wymontować z podlokietnika gorna klapke tą z materialu i na jej miejsce wmontować skórzana klapke. Patrzę na to i nie wiem jak się za to zabrać. Czy możesz podesłać jakąś podpowiedź, albo fotki jak masz? dzięki pzdr

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja