W weekend bede zabierał sie do polerki lamp , przeczytałem temat , zaopatrze sie w wodny P400 , P800 ,P1000 i P2000
Problem pojawia sie przy pascie polerskiej , co byscie polecili w miare rozsadnej cenie (wiem ze Meguiars bdb srodki , ale moze cos taniej ? wkoncu to tylko klosze lamp). Potem oczywiscie gąbka , wiertarka i powinno byc lepiej

2. Lampy źle świecą , strasznie blisko , w nocy widocznosc max 8-10 metrów przed autem , rozumiem ze podjechać mam do diagnosty zeby to ustawił ? czy to wina zarówek/brudnych kloszy (jak wyczyszcze to moze bedzie lepiej , napewno nie zaszkodzi)
3. Co z halogenami ? bo są strasznie "zajechane" i syfu na nich duzo , a zwykła wodą sie tego nie da zmyc , jest na to jakaś rada ?
4. Mam pare odprysków , szczególnie przy łaczeniu szyby z dachem pojawiła sie rdza (od kamieni) znalazłem taki zestaw na allegro ( http://allegro.pl/lakier-zaprawka-duzy- ... 68102.html ) - warte uwagi ? czy lepiej sie z wszystkim do lakiernika udać i zapłacic troche duzo wiecej ?
A no i jakby ktos miał prawą kratke zderzaka (osłone halogena) do sprzedazy to chętnie kupie w rozsadnej cenie (A6 2.5TDI 1998)
Z góry sorry , jezeli ktos uwaza ze to banalne pytania , ale jestem świeży w tych tematach