na maglownicy przez którą wycieka olej, czy to już kwalifikuje maglownice do wymiany (lub regeneracji) czy wymiana samej gumy wystarczy??[A6 C4] magolownica - wyciek
- piatek
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotrek
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
[A6 C4] magolownica - wyciek
Mam pękniętą gumę
na maglownicy przez którą wycieka olej, czy to już kwalifikuje maglownice do wymiany (lub regeneracji) czy wymiana samej gumy wystarczy??
na maglownicy przez którą wycieka olej, czy to już kwalifikuje maglownice do wymiany (lub regeneracji) czy wymiana samej gumy wystarczy??Ja naprawiałem w ÂŁodzi - polecam, jednak odległość pewnie zniechęci Cię.
Nowa maglownica Cię odstraszy ceną, a używki nie polecam, bo za dwa miesiące może się okazać że masz to samo co z obecną.
Samemu nie polecam naprawiać bez odpowiednich narzędzi. Maglownica działa pod dużym ciśnieniem i nijak ma się to np. do naprawy zacisku hamulcowego.
Poszukaj w swojej okolicy firmy które zregeneruje Ci maglownice w kwocie około 500 PLN, ale takiej która daje gwarancję przynajmniej na rok.
Nowa maglownica Cię odstraszy ceną, a używki nie polecam, bo za dwa miesiące może się okazać że masz to samo co z obecną.
Samemu nie polecam naprawiać bez odpowiednich narzędzi. Maglownica działa pod dużym ciśnieniem i nijak ma się to np. do naprawy zacisku hamulcowego.
Poszukaj w swojej okolicy firmy które zregeneruje Ci maglownice w kwocie około 500 PLN, ale takiej która daje gwarancję przynajmniej na rok.
Tata - 80 B4 SEDAN 1Z + A6 C5 SEDAN AWX
brat - A4 B5 AVANT AFN -> A6 C5 AVANT AVF
ja - Było A6 C5 SEDAN AWX (Przekazane Tacie)
Jest: Czarne A6 C5 AVANT AVF
OOOO ..... mamy w genach
Jeśli pomogłem --> naciśnij "Pomógł"
brat - A4 B5 AVANT AFN -> A6 C5 AVANT AVF
ja - Było A6 C5 SEDAN AWX (Przekazane Tacie)
Jest: Czarne A6 C5 AVANT AVF
OOOO ..... mamy w genach
Jeśli pomogłem --> naciśnij "Pomógł"
- piatek
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotrek
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
a co to za specyfik?? to coś takiego?? http://www.nokaut.pl/pozostale-plyny-sa ... 46-ml.html
-
gość_
-
gość_