[A6 C4] magolownica - wyciek
- piatek
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotrek
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
[A6 C4] magolownica - wyciek
Mam pękniętą gumę
na maglownicy przez którą wycieka olej, czy to już kwalifikuje maglownice do wymiany (lub regeneracji) czy wymiana samej gumy wystarczy??
Ja naprawiałem w ÂŁodzi - polecam, jednak odległość pewnie zniechęci Cię.
Nowa maglownica Cię odstraszy ceną, a używki nie polecam, bo za dwa miesiące może się okazać że masz to samo co z obecną.
Samemu nie polecam naprawiać bez odpowiednich narzędzi. Maglownica działa pod dużym ciśnieniem i nijak ma się to np. do naprawy zacisku hamulcowego.
Poszukaj w swojej okolicy firmy które zregeneruje Ci maglownice w kwocie około 500 PLN, ale takiej która daje gwarancję przynajmniej na rok.
Nowa maglownica Cię odstraszy ceną, a używki nie polecam, bo za dwa miesiące może się okazać że masz to samo co z obecną.
Samemu nie polecam naprawiać bez odpowiednich narzędzi. Maglownica działa pod dużym ciśnieniem i nijak ma się to np. do naprawy zacisku hamulcowego.
Poszukaj w swojej okolicy firmy które zregeneruje Ci maglownice w kwocie około 500 PLN, ale takiej która daje gwarancję przynajmniej na rok.
Tata - 80 B4 SEDAN 1Z + A6 C5 SEDAN AWX
brat - A4 B5 AVANT AFN -> A6 C5 AVANT AVF
ja - Było A6 C5 SEDAN AWX (Przekazane Tacie)
Jest: Czarne A6 C5 AVANT AVF
OOOO ..... mamy w genach
Jeśli pomogłem --> naciśnij "Pomógł"
brat - A4 B5 AVANT AFN -> A6 C5 AVANT AVF
ja - Było A6 C5 SEDAN AWX (Przekazane Tacie)
Jest: Czarne A6 C5 AVANT AVF
OOOO ..... mamy w genach
Jeśli pomogłem --> naciśnij "Pomógł"
- piatek
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotrek
- Rocznik: 1994
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
a co to za specyfik?? to coś takiego?? http://www.nokaut.pl/pozostale-plyny-sa ... 46-ml.html