...Panowie i Panie mam kilka problemow ktore ojawily swoja obecnosc dopiero po zakupie, wyminie je w kolejnosci uperdliwosci

1. Po wyjezdzie z myjni mam pelne podszybie wody (komora gdzie znajduje sie aku and the rest) nie wiem moze to jakas dodatkowa opcja aqwarium lub cos w ten desen...
Aby dodac jeszcze troche do tej zagadki to czasami gdy zatankuje moje aqwarium auto zarygluje drzwi po sekundzie i odblokuje i zapala w srodku wszystkie lampki i trzeba gasic je recznie dopiero po czasie same gasna...
Ostatnio po wyjechaniu z myjni z nawiewow zaczal wydostawac sie dym i para wodna, a po chwili do sordka (nie wiem jak i ktoredy) na nogi kierwcy i pasazera wlalo sie troche wody...
2. Po drugie kiedy paliwo dochodzi do rezerwy i zapala sie kontrolka na wyswietlaczu to co jakis czas zegary robia taki myk ze obrotomierz i predkosciomierz padaja na cy.. (piersi) i zachwile sie podnasza a paliwo skacze na cwiartke, i po chwili powtorka z filmu...
3. wydaje mi sie ze mam nie oryginalne halogeny w zderzaku, ostanio je demontowalem i opisane sa jako audi ale sposob ich montowania to jakas kpina, stad tez moja prosba gdyby ktos mogl zrobic zdjecie halogenow modelu 20000r i sposobu ich zamontowania w zderzaku bylbym very very wdzieczny..
Z gora przepraszam za dlugawy temat, ale blagam pomozcie w was moja nadzieja w was moja wiara, przez to auto zostawila mnie rodzina juz tylko wy mi zostaliscie blagam POMOCY!!!!!

dla pasażera sprzedający powinien Ci dorzucić gumowce
 dla pasażera sprzedający powinien Ci dorzucić gumowce  tak jak piszą inni udrożnij kanaly i wysusz środek
 tak jak piszą inni udrożnij kanaly i wysusz środek