...Panowie i Panie mam kilka problemow ktore ojawily swoja obecnosc dopiero po zakupie, wyminie je w kolejnosci uperdliwosci

1. Po wyjezdzie z myjni mam pelne podszybie wody (komora gdzie znajduje sie aku and the rest) nie wiem moze to jakas dodatkowa opcja aqwarium lub cos w ten desen...
Aby dodac jeszcze troche do tej zagadki to czasami gdy zatankuje moje aqwarium auto zarygluje drzwi po sekundzie i odblokuje i zapala w srodku wszystkie lampki i trzeba gasic je recznie dopiero po czasie same gasna...
Ostatnio po wyjechaniu z myjni z nawiewow zaczal wydostawac sie dym i para wodna, a po chwili do sordka (nie wiem jak i ktoredy) na nogi kierwcy i pasazera wlalo sie troche wody...
2. Po drugie kiedy paliwo dochodzi do rezerwy i zapala sie kontrolka na wyswietlaczu to co jakis czas zegary robia taki myk ze obrotomierz i predkosciomierz padaja na cy.. (piersi) i zachwile sie podnasza a paliwo skacze na cwiartke, i po chwili powtorka z filmu...
3. wydaje mi sie ze mam nie oryginalne halogeny w zderzaku, ostanio je demontowalem i opisane sa jako audi ale sposob ich montowania to jakas kpina, stad tez moja prosba gdyby ktos mogl zrobic zdjecie halogenow modelu 20000r i sposobu ich zamontowania w zderzaku bylbym very very wdzieczny..
Z gora przepraszam za dlugawy temat, ale blagam pomozcie w was moja nadzieja w was moja wiara, przez to auto zostawila mnie rodzina juz tylko wy mi zostaliscie blagam POMOCY!!!!!