[A6 C6] Aktywna ochrona podzespołu
[A6 C6] Aktywna ochrona podzespołu
Witam, parę miesięcy temu zepsuła mi się zmieniarka 6CD ( Audi A6, 2004). Gdy na allegro znalazłem i kupiłem inna używaną zmieniarke po podłączeniu okazało się, że zmieniarka działa ale po puszczeniu muzyki leci około ( 2 sek. później 1 sekunda przerwy) i tak cały czas i na każdej płycie. Sprzedawca powiedział mi , że muszę wybrać się do serwisu w celu zdjęcia ochrony podzespołów. Może ktoś miał podobną sytuacje lub może mi pomóc. 

Ostatnio zmieniony 25 sty 2011, 22:30 przez longley83, łącznie zmieniany 4 razy.
Re: [A6 C6] Aktywna ochrona podzespołu
tak prawde Ci powiedzial na zmieniarce jest ochrona komponętulongley83 pisze:Witam, parę miesięcy temu zepsuła mi się zmieniarka 6CD ( Audi A6, 2004). Gdy na allegro znalazłem i kupiłem inna używaną zmieniarke po podłączeniu okazało się, że zmieniarka działa ale po puszczeniu muzyki leci około ( 2 sek. później 1 sekunda przerwy) i tak cały czas i na każdej płycie. Sprzedawca powiedział mi , że muszę wybrać się do serwisu w celu zdjęcia ochrony podzespołów. Może ktoś miał podobną sytuacje lub może mi pomóc.

ps.jezeli zmieniarka jest z nielegalnego zrodla będziesz mial klopoty :roll: ale nie sadze bo sprzedający na pewno o tym wie i bata by na siebie nie kręcil

Ostatnio zmieniony 25 sty 2011, 22:51 przez Tomas, łącznie zmieniany 1 raz.