Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C6] Aktywna ochrona podzespołu

Car Audio
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
longley83
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C6] Aktywna ochrona podzespołu

Post autor: longley83 » 25 sty 2011, 17:24

Witam, parę miesięcy temu zepsuła mi się zmieniarka 6CD ( Audi A6, 2004). Gdy na allegro znalazłem i kupiłem inna używaną zmieniarke po podłączeniu okazało się, że zmieniarka działa ale po puszczeniu muzyki leci około ( 2 sek. później 1 sekunda przerwy) i tak cały czas i na każdej płycie. Sprzedawca powiedział mi , że muszę wybrać się do serwisu w celu zdjęcia ochrony podzespołów. Może ktoś miał podobną sytuacje lub może mi pomóc. :-/
Ostatnio zmieniony 25 sty 2011, 22:30 przez longley83, łącznie zmieniany 4 razy.

Tomas

Re: [A6 C6] Aktywna ochrona podzespołu

Post autor: Tomas » 25 sty 2011, 22:45

longley83 pisze:Witam, parę miesięcy temu zepsuła mi się zmieniarka 6CD ( Audi A6, 2004). Gdy na allegro znalazłem i kupiłem inna używaną zmieniarke po podłączeniu okazało się, że zmieniarka działa ale po puszczeniu muzyki leci około ( 2 sek. później 1 sekunda przerwy) i tak cały czas i na każdej płycie. Sprzedawca powiedział mi , że muszę wybrać się do serwisu w celu zdjęcia ochrony podzespołów. Może ktoś miał podobną sytuacje lub może mi pomóc. :-/
tak prawde Ci powiedzial na zmieniarce jest ochrona komponętu ;-) jedziesz do ASO sciągają ochrone bulisz od 150-450 w zaleznosci ktory region kraju i cieszysz sie muzą :mrgreen:

ps.jezeli zmieniarka jest z nielegalnego zrodla będziesz mial klopoty :roll: ale nie sadze bo sprzedający na pewno o tym wie i bata by na siebie nie kręcil :->
Ostatnio zmieniony 25 sty 2011, 22:51 przez Tomas, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
longley83
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: longley83 » 25 sty 2011, 22:48

Dzięki za informacje, w takim razie będe musiał przejechać się do serwisu :-(

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C6 (2004-2011)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja