[A6 C5] swieci ABS
[A6 C5] swieci ABS
swieci Abs po odpaleniu auta i czy to bedzie przyzyna ze nie ma klockow czy poprostu jest jakis blad 2.8 benzyna sedan
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
siema mam podobnie tylko mi na dodatek swieci czerwona kontrolka bylem u mechanika mowil ze caly komputer abs do wymiany a to koszt ok.300zl i najlepiej go wymienic,bo jednemu kolesiowi zaczal sie tylko abs,a na koncu wszystko wariowalo,predkosciomierz i inne kontrolki.
jak ci sie sama kontrolka zolta swieci to napewno czujnik ci poszedl na jakims kole.podepnij vaga i wyskoczy ci na ktorym kole.a wtedy do sklepu i po problemie.powodzonka i napisz jak tam z naprawa.
jak ci sie sama kontrolka zolta swieci to napewno czujnik ci poszedl na jakims kole.podepnij vaga i wyskoczy ci na ktorym kole.a wtedy do sklepu i po problemie.powodzonka i napisz jak tam z naprawa.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
przecież Olo kontaktował się z tobą na priva ,masz nr do niego 606475602 lub stronka
http://www.vagelektronika.pl/
żeby być pewnym że to sterownik abs podepnij vaga i zobacz czy widzi abs jeżeli nie 99% sterownik ja tak miałem szwagier podpiął vaga i łączył sie ze wszystkim ale z hamulcami nie mógł i właśnie padło na sterownik więc go wysłałem po uprzednim wykręceniu 6 śróbek torx ( nadal możesz jeździć układ jest szczelny)na drugi dzień sterowniczek był u Ola i na wieczór był naprawiony, po drodze jednak trafił mi się weekend i dostałem sterownik w poniedziałek a tak myślę że trzy dzionki( w obie strony) i masz max autko naprawione
http://www.vagelektronika.pl/
żeby być pewnym że to sterownik abs podepnij vaga i zobacz czy widzi abs jeżeli nie 99% sterownik ja tak miałem szwagier podpiął vaga i łączył sie ze wszystkim ale z hamulcami nie mógł i właśnie padło na sterownik więc go wysłałem po uprzednim wykręceniu 6 śróbek torx ( nadal możesz jeździć układ jest szczelny)na drugi dzień sterowniczek był u Ola i na wieczór był naprawiony, po drodze jednak trafił mi się weekend i dostałem sterownik w poniedziałek a tak myślę że trzy dzionki( w obie strony) i masz max autko naprawione

-
- Forum Audi A6 / A7
- Kontakt:
-