[Audi A6 C5] Wymiana materialu na skóre w boczkach drzwi?
[Audi A6 C5] Wymiana materialu na skóre w boczkach drzwi?
Witam klubowiczów mam pytanie odnośnie boczków a dokładnie chodzi o to że chce wymienić swoje siedzenia materiałowe na skórę i niestety ten komplet który chcę kupić ma boczki w kolorze jasnym a moje wnętrze jest czarne chodzi o te plastiki nie tapicerkę a ja sobie tak myślę czy jest możliwość przełożyć samą skórę z nowych boczków do moich starych zamiast materiału czy to jest na stale i nie ma takiej możliwości? z góry dzięki i pozdrawiam.
-
- Forum Audi A6 / A7
Re: Wymiana materialu na skóre w boczkach drzwi?
Dzisiaj rozmawiałem z tapicerem - najogólniej powiedział, że może być ciężko - ale powinno byc wykonalne.
Skóra musiałaby iść na starą tapicerkę...
Koszt ~150 zł / boczek.
Skóra musiałaby iść na starą tapicerkę...
Koszt ~150 zł / boczek.
Koszt foteli boczków podłokietnika i przesyłka to 1000 zł a więc nie tak strasznie... ale z tego co widzę to nie da rady nic z tym zrobić...
no szkoda ciekawe jak by to wyglądało jak bym miał wnętrze takie ciemne a te plastiki w drzwiach w kolorze jasnym ale pewnie lipa?a dostane link do tego tematu o którym mówisz może tam czegoś się doczytam...a jeżeli chodzi o całą nową tapicerkę to czytałem że nie ma co oszczędzać bo można się wpakować w coś nie miłego... a więc no trochę się boje a orginał zawsze jest mocniejszy...