Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[Audi A6 C5] Wymiana materialu na skóre w boczkach drzwi?

Wnętrze
ODPOWIEDZ
johnderek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[Audi A6 C5] Wymiana materialu na skóre w boczkach drzwi?

Post autor: johnderek » 06 lis 2010, 15:47

Witam klubowiczów mam pytanie odnośnie boczków a dokładnie chodzi o to że chce wymienić swoje siedzenia materiałowe na skórę i niestety ten komplet który chcę kupić ma boczki w kolorze jasnym a moje wnętrze jest czarne chodzi o te plastiki nie tapicerkę a ja sobie tak myślę czy jest możliwość przełożyć samą skórę z nowych boczków do moich starych zamiast materiału czy to jest na stale i nie ma takiej możliwości? z góry dzięki i pozdrawiam.

charon1984
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Re: Wymiana materialu na skóre w boczkach drzwi?

Post autor: charon1984 » 06 lis 2010, 20:50

Dzisiaj rozmawiałem z tapicerem - najogólniej powiedział, że może być ciężko - ale powinno byc wykonalne.
Skóra musiałaby iść na starą tapicerkę...

Koszt ~150 zł / boczek.

Awatar użytkownika
piast
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: piast » 06 lis 2010, 22:59

Hej, ja kiedys tez tak chcialem zrobic jak ty. powiedz jaki koszt tej tapicerki skorzanej?znalazlem kiedys zaklad tapicerski ktory zaproponowal mi za za 2tys zl zrobia cala tapicerke w aucie

johnderek
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: johnderek » 06 lis 2010, 23:35

Koszt foteli boczków podłokietnika i przesyłka to 1000 zł a więc nie tak strasznie... ale z tego co widzę to nie da rady nic z tym zrobić... :-( no szkoda ciekawe jak by to wyglądało jak bym miał wnętrze takie ciemne a te plastiki w drzwiach w kolorze jasnym ale pewnie lipa?a dostane link do tego tematu o którym mówisz może tam czegoś się doczytam...a jeżeli chodzi o całą nową tapicerkę to czytałem że nie ma co oszczędzać bo można się wpakować w coś nie miłego... a więc no trochę się boje a orginał zawsze jest mocniejszy...

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja