[A6 C5]siedzenie nie grzeje od strony kierowcy
[A6 C5]siedzenie nie grzeje od strony kierowcy
Co moze byc ze nie grzeje mi siedzenie kierowcy lusterka takze ale moze nie sa podgrzewane ale siedzenia napewno sa od pasara grzeje pieknie a moj nie mam jeszcze pytanie zwiazane z sygnalem dziwiekowym trabilem na weselu i sygnal przestal dzialc ale dziwne ze nie raz dzila a nie raz nie dziala i nie wiem co jest grane raz dziala raz nie
Ostatnio zmieniony 01 lut 2008, 14:02 przez markdania, łącznie zmieniany 1 raz.
marek
http://www.audi80.pl/viewtopic.php?t=10 ... 055b1e77c2
Tutaj masz podane jak rozebrać fotel w Audi 80. Może coś Ci się przyda. Ja nigdy w A6 fotela nie rozbierałem wiec nie wiem.
Tutaj masz podane jak rozebrać fotel w Audi 80. Może coś Ci się przyda. Ja nigdy w A6 fotela nie rozbierałem wiec nie wiem.
Ja juz wiem jak wycią;gną;c fotel, udało mi się zrobić to dwa dni temu i nawet później go włożyłem i wszystko działa i poduszki sie nie świecą;. Sprawa wycią;gania fotela jest następują;ca: wycią;gasz plastyki z tyłu fotela zaslepiają;ce szyny po których jeździ fotel, następnie odkrecasz dwie śrubki (u mnie to były torksy bodajże 55 lub 50), które są; z przodu fotela na środku i to wszytko do odkręcania poniweaz po odkręceniu tych wdóch śrubek fotel na tyle odjeżdza do tyłu że wylatuje z szyn i jest na wolności. Pozostaje jeszcze odczepic wszytkie kable od elektryki i poduszki co należy uprzedzieć scią;gnięciem klemy z aku zeby poduszki póxniej nie swieciły. I tak klema winna byc odłą;czona do momentu zamontowania fotela. Kabli u mnie było 4 ale nie ma z nimi kłopotów bo kazdy ma inną; wtyczkę i kolor tak że nie jest wymagane robienie rysunkw co gdzie i jak.