Sklep Ipart
Tarcze, hamulce
Sklep Bestdrive
Sklep

[A6 C5]siedzenie nie grzeje od strony kierowcy

Elektryka
ODPOWIEDZ
markdania
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

[A6 C5]siedzenie nie grzeje od strony kierowcy

Post autor: markdania » 31 sty 2008, 16:22

Co moze byc ze nie grzeje mi siedzenie kierowcy lusterka takze ale moze nie sa podgrzewane ale siedzenia napewno sa od pasara grzeje pieknie a moj nie mam jeszcze pytanie zwiazane z sygnalem dziwiekowym trabilem na weselu i sygnal przestal dzialc ale dziwne ze nie raz dzila a nie raz nie dziala i nie wiem co jest grane raz dziala raz nie
Ostatnio zmieniony 01 lut 2008, 14:02 przez markdania, łącznie zmieniany 1 raz.
marek

Forum Audi A6 i A7

Post autor: Forum Audi A6 i A7 » 01 lut 2008, 14:01

Co do siedzenia to przepaliła się mata grzewcza. Musisz wymienić. Co do sygnału dźwiękowego to wydaje mi się że spalił sie "głośnik"

SAWA
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: SAWA » 01 lut 2008, 18:09

Kto wymienia tą; matę, mechanik czy samemu można? Jaki jest jej orientacyjna cena? Dzięki!

Forum Audi A6 i A7

Post autor: Forum Audi A6 i A7 » 01 lut 2008, 18:21

Można samemu, trzeba rozebrać fotel,ale ze świecą; szukać używanych mat.

sewrryn
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: sewrryn » 08 mar 2008, 20:53

A wiecie może jak rozebrać fotel kierowcy? W sensie potrzebuje zawieśc do tapicera oparcie (lub cały fotel) ponieważ mam przetarte w standardowym miejscu. No i mam problem bo nie wiem jak sie zabrać za odkręcenie fotela.

Forum Audi A6 i A7

Post autor: Forum Audi A6 i A7 » 09 mar 2008, 11:03

http://www.audi80.pl/viewtopic.php?t=10 ... 055b1e77c2
Tutaj masz podane jak rozebrać fotel w Audi 80. Może coś Ci się przyda. Ja nigdy w A6 fotela nie rozbierałem wiec nie wiem.

sewrryn
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: sewrryn » 14 mar 2008, 09:29

Ja juz wiem jak wycią;gną;c fotel, udało mi się zrobić to dwa dni temu i nawet później go włożyłem i wszystko działa i poduszki sie nie świecą;. Sprawa wycią;gania fotela jest następują;ca: wycią;gasz plastyki z tyłu fotela zaslepiają;ce szyny po których jeździ fotel, następnie odkrecasz dwie śrubki (u mnie to były torksy bodajże 55 lub 50), które są; z przodu fotela na środku i to wszytko do odkręcania poniweaz po odkręceniu tych wdóch śrubek fotel na tyle odjeżdza do tyłu że wylatuje z szyn i jest na wolności. Pozostaje jeszcze odczepic wszytkie kable od elektryki i poduszki co należy uprzedzieć scią;gnięciem klemy z aku zeby poduszki póxniej nie swieciły. I tak klema winna byc odłą;czona do momentu zamontowania fotela. Kabli u mnie było 4 ale nie ma z nimi kłopotów bo kazdy ma inną; wtyczkę i kolor tak że nie jest wymagane robienie rysunkw co gdzie i jak.

ODPOWIEDZ

Wróć do „A6 C5 (1997-2005)”

opony samochodowe opony samochodowe hamulce
części samochodowe ucando.pl
części samochodowe iparts.pl części samochodowe motostacja