ÂŚliczne auto, zadbane i to bardzo, kolorek piękny na żywo wręcz powala, ma swój urok.. Wypaśne jest i to bardzo, pneumatyka.bose,grzana tylna kanapa itd .. Miałem okazję zrobic troche KM tym autem i na prawdę super jest.. Możesz do swojej kolekcji dorzucić takie o to zdjęcie
P.S. Patrząc na tył auta to bym zrobił jednego moda.. Wstawił dyfuzor między tlumiki z pakietu audi sport.. Jak miałem wstawiać ale w swoim mam S Line z hakiem i mi nie pasuje.. Jakbyś chciał to mam go w b.dobrych pieniądzach do sprzedania
Audiczek z cieplutkiego garażyku ... przeniósł się do nowego cieplutkiego garażyku , jedno miejsce - ale duże i mieszczą się obaj kumple Audiczek usyfiony po podróży , ale jutro pojedzie do ręcznej kąpieli .
a6-c6-wejscie-do-klubu-tylnimi-drzwiami-vt45062.htm - zobacz u mnie przyjacielu. Ja akurat mam buzzera (tańszy od ultera, imo lepszy, przy wypadku gnie się bardziej (ale tego nie przeiwduję) i dużo lepiej wypolerowany. spaw co prawda na dole jest widoczny ale to tylko jak ktoś wejdzie Ci pod auto )