Witajcie kupłem swoje AUDI w Stnach .
jest zamotowany seryjnie pilot do otwierania bramy garażowej, i nigdzie niemogę znaleść instrukcji jak to zaprogramować.
już próbowałem na wszystkie sposoby i nadal niedziała
może trzeba to przestroić.
Mam jeszcze jeden problem z datą i godziną po wizycie w salonie skody bo tam przestawiali mi licznik z mil na km zaczeła pokazywać jkeś dziwne znaczki a nie date i godzine. Pozdrawiam
[Audi A6 C6] Jak zaprogramować !!!
Przytrzymujesz przycisk który chcesz zaprogramować aż zacznie mrugać a następnie oryginalny pilot przysuwasz do zderzaka w okolicach prawej przedniej lampy i trzymasz przycisk.Prawidłowe zaprogramowanie potwierdzi się mrugnięciem kierunkowskazów. Jeżeli pilot ma zmienny kod to jest dużo więcej zabawy. Home link Audi nie współpracuje ze wszystkimi rodzajami napędów.U mnie nie chciało działać z NICE i musiałem zmienić odbiorniki w bramie i garażu na takie które współpracowały z Audi
[ Dodano: 2010-06-28, 10:11 ]
Odpisałem ci jak to zrobić w A6 C6 a później dopiero zauważyłem że masz niezły burdel w opisie swojego samochodu. Jeżeli masz 2003 rok to masz C5 a nie C4 jak piszesz.
[ Dodano: 2010-06-28, 10:11 ]
Odpisałem ci jak to zrobić w A6 C6 a później dopiero zauważyłem że masz niezły burdel w opisie swojego samochodu. Jeżeli masz 2003 rok to masz C5 a nie C4 jak piszesz.