[Audi A6 C5] sterownik klimatyzacji
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
[Audi A6 C5] sterownik klimatyzacji
witam wszystkich . mam pytanie odnosnie w/w tematu , mianowicie : w mojej a6 z 2002 roku padł panel klimy . przwa strona dmucha ciepłym powietrzem od 18 st w góre , tylko na LO chłodzi . lewa strona działa ok . połączenie VAG nie mozliwe , odrzuca połączenie . kupiłem inny ale z roku przed liftem . podłączyłem i działa wszystko tzn. nawiewy i kierunki ale nie załacza sie klima ( wentylator nie kreci sie ) podswietlanie sterownika tez jakby ciemniejsze . czy w takiej sytuacji ustawienia vagiem są niezbędne i to wystaarczy bym cieszył sie chłodem w gorące dni ? pozdrawiam .
Ostatnio zmieniony 10 maja 2010, 12:09 przez rafal100, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Audi A6 / A7
Rafal100
wtam panel klimatyzacji z przed liftu jest mniejszy i jest mocowany na 4 sruby a pa lifcie na 2 a poza tym po zmontowaniu beda dziury po bokach i podswietlenie jest inne bardziej ciemniejsze uklad przyciskow jest delikatnie inny i chyba troszke szpeci srodek auta poszukaj od tego modelu co masz wazny jest numer seryjny jest ich kilka na allegro pozdrawaim
wtam panel klimatyzacji z przed liftu jest mniejszy i jest mocowany na 4 sruby a pa lifcie na 2 a poza tym po zmontowaniu beda dziury po bokach i podswietlenie jest inne bardziej ciemniejsze uklad przyciskow jest delikatnie inny i chyba troszke szpeci srodek auta poszukaj od tego modelu co masz wazny jest numer seryjny jest ich kilka na allegro pozdrawaim
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Tadeusz
- Rocznik: 2013
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI CGLC 177KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
w
artur 74 masz racje . panel przedliftowy inny . zamieniłem go na taki jaki miałem czyli poliftowy tylko jeszcze z włącznikami na grzane fotele . działa wszystko ok . hahaha ale zaczynam szukac teraz foteli grzanych . mysle ze z podłączeniem nie bedzie problemu . czy ktos juz wymieniał fotele ?