Generalnie chcę uczciwie sprzedać to Audi, nie za bardzo wiem niestety ile za nie wołać mając na uwadze następujące kwestie:
a) turbina
b) pasek rozrządu + napinacz + pompa wody do wymiany przy 312 000
c) lewa tylna piasta - okazało się, że przez rok jeździłem z piastą z Audi z lat `80, o 4 mm za cienką wobec prawidłowej, cwaniaczek w warsztacie stwierdził, że w całym Trójmieście nie ma używki, a nowa to 600 zł 8-) Póki co jest tam prowizorka w postaci wytoczonego krążka o odpowiedniej średnicy, na razie nie mam czasu się tym zwyczajnie zająć
d) kontrolka paliwa - spada do zera zawsze gdy poziom paliwa spada do 1-szej ćwiartki
e) w prawych przednich drzwiach zapadł się bolec, i bez zdejmowania tapicerki nie da się niestety tego zrobić lecz to + zbieżność kół będzie zrobiona na dniach
f) przedni zderzak nieoryginalny z racji stłuczki, świeżo założony używany
g) tylny zderzak 2 x po szpachli (drobne stłuczki), niestety tydzień temu mi go przetarto z 1 i 2 strony (zastanawiające) + przetarcia po obu stronach drzwi tylnych + ewidentne ślady sympatycznego gwoździa

Generalnie trzeba zrobić rozrząd, turbinę, piastę + poprawki lakiernicze. Jako plus niewątpliwie to, że w Polsce jeździ od `97, wnętrze dość zadbane (zdarty meszek skrzyni biegów, ale to normalne), 5 biegów, climatronic. Jeżeli ktoś z okolic Trójmiasta chciałby obejrzeć xxxxxxxxxxxx zweryfikować jego stan dla informacji innych zaprasza. Telefon i ew. zdjęcia na PRV. Z góry dzięki.
Uwaga! Próba umieszczenia ogłoszenia zakończy się usunięciem postu!