Witam w mojej audiczce posiadam seryjnie wbudowaną tube oraz radio Audi Concert PLUS oraz zmieniarke. Zakupiłem własnie drugą tubę Vibe i zastanawiam sie jak ją podpiąc czy ciągnąc kable z akumlatora czy moze jakos rozdzielic sygnał z tej drugiej tuby. Nastepny problem radio Audi Concert PLUS nie posiada wejscia na czincze;/ wiec rozkładam ręce jak to podpiąc zeby fajnie grało hmm i jeszcze dodatkowe pytanie bardzo ciekawe zjawisko gdy samochód zimny postoi pare godzin odpalam go to potencjometr od podgłasniania świruje gdy chce podgłośnić nagle wycisza gdy jeszcze raz podglasniam włącza sie na cały głos i nie da rady go ustawic a gdy juz sie rozgrzeje samochod wszystko jest ok :shock: najciekawsze jest to gdy jest zimny i sprawdzam potencjometr podgłasniając i przyciszając np basy wszystko dziala ok tylko z głosem jest problem :shock:
[ Dodano: 2010-03-14, 14:02 ]
up
[A6 C5]Seryjna tuba+dodatkowa..:)
[A6 C5]Seryjna tuba+dodatkowa..:)
Nienawiść do policji tak zostałem wychowany... Chiwas Nowator - Za Granicami Kraju
- vipkwiecien
- Forum Audi A6 / A7
było na forum juz o głośnosci:P
to wina procesora radia - koszt naprawy 135zł na allegro.
Co do 2 tub to doprowadz zasilanie z aku, wstaw przekaznik sterowany z radia tak aby w momencie właczania radia załaczała sie tuba, sygnałdzwiekowy tuby możesz poprowadzic bezposrednio od tej oryginalnej dzieki czemu bedziesz miał zapewnione sterowanie basem obiema naraz
to wina procesora radia - koszt naprawy 135zł na allegro.
Co do 2 tub to doprowadz zasilanie z aku, wstaw przekaznik sterowany z radia tak aby w momencie właczania radia załaczała sie tuba, sygnałdzwiekowy tuby możesz poprowadzic bezposrednio od tej oryginalnej dzieki czemu bedziesz miał zapewnione sterowanie basem obiema naraz
prędkość była dobra tylko zakręt za ciasny
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A7 4G
- Nadwozie: Hatchback
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt: