ÂŚciągnąłem ją z niemiec latem 2008 roku. Od wtedy przeszła kilka modyfikacji. Od czego zacząć...lampy tylne wymieniłem na Red White LED od In Pro, przednie na Devil Eyes LED od Sonar. Następne było audio. Seryjny odtwarzacz wyleciał i jego miejsce zastąpił Alpine CDA 9812RB. Seryjne głośniki ustąpiły miejsca zestawowi odseparowanemu Kicx GFQ 6.2. Wrzuciłem również woofery: 2x 15" Alpine Type R SWR 1542D w skrzyni zamkniętej. Napędza je cyfrowy monoblock Alpine PDX 1.1000, zasilany kablami Nakamichi o średnicy 28mm2 oraz nowy kondensator hybrydowy 6F firmy Soundstream. Wygłuszone matami bitumicznymi drzwi + klapa bagażnika w celu usunięcia nieporządanych dźwieków

W końcu pozbyłem się zielonej skóry i na jej miejsce zamontowałem kompletny zestaw Recaro z Audi S6 ( nowe zdjęcia na str 5

Wyposażenie:
-pełny FIS
-climatronic dwustrefowy
-ASR
-ABS
-6x poducha
-grzane dupy + full elektryka

-zestaw McDonalds

-szyby i lusterka w prądzie
-halogeny
-wspomaganie kierownicy

-skóry Recaro
-10 głośników
-domykanie szyb ( ale tylko z kluczyka

To chyba wszystko

Razem z moją B4 2,8 AAH

Zlotowa blacha :mrgreen:
Dobra górka nigdy nie jest zła

Wersja zimowa na stalowych 15-stkach

Zapraszam również do obejrzenia filmiku o zimowym drifcie A6-stką

[youtube][/youtube]
:!: :mrgreen: NOWE MODY NOWE FOTY :mrgreen: :!:
Dalsze modyfikacje są w planach. Zabudowa car audio, dodanie kolejnego wzmacniacza lub dwóch, wymiana lusterek zew., czarny dach + wygładzenie zderzaków i może też klapy bagażnika. Mam nadzieję, że moje autko się spodoba. Pozdrowionka[youtube][/youtube]