[A6 C5 2,4 AGA] Moja kruszynka i nowe papy Recaro str. 5 ;)
Camel-
W zieleni mam tylko kanapy i fotele. Reszta jest czarna. Wiem, ze A6, ktore wychodzily np z niebieskimi skorami mialy tez cala reszte niebieska. Akurat ten kolor nigdy nie przypadl mi do gustu, ale moja zielen mi nie przeszkadza
Mimo to wolalbym czarne, bo do tych nie wiem jak bagaznik dopasowac, a na wiosne chce robic zabudowe.
W zieleni mam tylko kanapy i fotele. Reszta jest czarna. Wiem, ze A6, ktore wychodzily np z niebieskimi skorami mialy tez cala reszte niebieska. Akurat ten kolor nigdy nie przypadl mi do gustu, ale moja zielen mi nie przeszkadza
Vorsprung Durch Technik
wymienisz sobie na czarne:) ok dowiem sie jutro ci napisze co i jak a mozesz chcesz takie banany jak ja mam??swietnie sie prezentuje ale gorzej z utrzymaniem czystosci
LINK DO MOEJE PEREŁKI a-oto-moja-perelka-nowe-fotki-vt18100.htm#196543
- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Q7
- Nadwozie: Van
- Silnik: 3.0 CDUD 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Benzyna
BigDave fura piękniutka :-D Tylko pogratulować pozostaje 
Ale... mam małe "ale",ale się nie obraź <huehue> :-D ,bo o gustach się nie dyskutuje,ale zdanie swoje wyrazić można zawsze,więc
-co do lampek,poprostu mi sie nie podobają
-skóra i środek do wymiany na czarne,mam podobny kolor fury i czarno-siwo-aluminiowy środek,większości się podoba,więc moim zdaniem pewnie nie pożałujesz,jak tak zrobisz
-gleba...koniecznie 8-)
To wszystko,chyba nie przesadziłem? <hmm>
A fela powala na kolana <brawo2>
Pozdr
Ale... mam małe "ale",ale się nie obraź <huehue> :-D ,bo o gustach się nie dyskutuje,ale zdanie swoje wyrazić można zawsze,więc
-co do lampek,poprostu mi sie nie podobają
-skóra i środek do wymiany na czarne,mam podobny kolor fury i czarno-siwo-aluminiowy środek,większości się podoba,więc moim zdaniem pewnie nie pożałujesz,jak tak zrobisz
-gleba...koniecznie 8-)
To wszystko,chyba nie przesadziłem? <hmm>
A fela powala na kolana <brawo2>
Pozdr
Forum internetowy a6klub.pl , a8team.pl , audi80.pl
- krzysiek-54
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 299KM
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Furka naprawdę kozak!!
Robi wrażenie.
Ale ten licznik to chyba się popsuł?? :shock:
Mam ten sam silniczek i raczej bym tyle nie wycisnął albo słabo się starałem!!?? :-P
Pozdro 8-)
Robi wrażenie.
Ale ten licznik to chyba się popsuł?? :shock:
Mam ten sam silniczek i raczej bym tyle nie wycisnął albo słabo się starałem!!?? :-P
Pozdro 8-)
Masz problemy z nawigacją Audi A6? Kliknij: Brak karty sd do nawigacji Audi A6 C7
-
marcin.audi.a6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 1998
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 165KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- eneron
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Krzysztof
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0TDI CAHA 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
ÂŁadne autko :D :-P Zapewne na brak basu nie narzekasz..... :-P :mrgreen: Tak z ciekawości zapytam, co to za głosniki i ile tys W mają i jakie wzmacniacze to napędzają?? Ile mają cali? :D
A6 C6 2.0TDI 170KM, 2011 Avant, Octavia 1 VRS 180KM, Touran 1.9 TDI oraz nieśmiertelne, pancerne, wiecznie żywe, bezawaryjne A6 C5 1,9TDI AFN 110KM - najlepsze jakie do tej pory miałem
MR.A6, heh...wiadomo :mrgreen: Każdy ma prawo do swojego zdania :mrgreen: Jak to mówią...są gusta i guściki :mrgreen:
[ Dodano: 2010-02-24, 11:19 ]
eneron, Wszystko jest w opisie. Głośniki Alpine Type R 15" dokładniej SWR 1542D. Napędzane cyfrowym monoblockiem Alpine PDX 1.1000. Woofery mają razem 1500W RMS 4000W Max, a piecyk ma 1000W RMS 2000W Max. Teoretycznie powinienem mieć jeszcze jeden, ale wtedy auto chyba by się rozpadło na kawałki :mrgreen: i tak już mi rygiel klapy bagażnika wyrywa. Od czasu do czasu muszę go od nowa ustawiać i dokręcać :mrgreen:
[ Dodano: 2010-02-24, 11:25 ]
krzysiek-54, Powiem tak. Niemieckie paliwko, autobahna i duuuża górka :mrgreen: Z tym, że wtedy miałem 18" i jak porównywałem wskazania na blacie z tym co pokazywało mi na navi była różnica prawie 20km/h. Dopiero na 20-stkach wskazuje to samo i powiem szczerze, że jak narazie nie wykręciłem więcej niż 225km/h. Może da się więcej jak wybiorę się do niemiec. Różnica jakości paliwa jest masakryczna
[ Dodano: 2010-02-24, 11:19 ]
eneron, Wszystko jest w opisie. Głośniki Alpine Type R 15" dokładniej SWR 1542D. Napędzane cyfrowym monoblockiem Alpine PDX 1.1000. Woofery mają razem 1500W RMS 4000W Max, a piecyk ma 1000W RMS 2000W Max. Teoretycznie powinienem mieć jeszcze jeden, ale wtedy auto chyba by się rozpadło na kawałki :mrgreen: i tak już mi rygiel klapy bagażnika wyrywa. Od czasu do czasu muszę go od nowa ustawiać i dokręcać :mrgreen:
[ Dodano: 2010-02-24, 11:25 ]
krzysiek-54, Powiem tak. Niemieckie paliwko, autobahna i duuuża górka :mrgreen: Z tym, że wtedy miałem 18" i jak porównywałem wskazania na blacie z tym co pokazywało mi na navi była różnica prawie 20km/h. Dopiero na 20-stkach wskazuje to samo i powiem szczerze, że jak narazie nie wykręciłem więcej niż 225km/h. Może da się więcej jak wybiorę się do niemiec. Różnica jakości paliwa jest masakryczna
Vorsprung Durch Technik