Cos z tylu skrzypi mi w a6, jest to nadwozie Avant, to skrzypienie takie ,moze nawet bardziej piszczenie na zlej drodze.. jak zamknalem(wsunalem) ta rolete ktora zaslania bagaznik to wydaje mi sie ze troche na poczatku ustalo ale znowu potem zaczelo.. moze troche mniej.
Co to moze byc? Strasznie mnie wkurza jak cos w samochodzie wydaje taki dzwiek. Czy to mozliwe ze cos z ta roleta?
[Audi A6 C5] Coś z tyłu skrzypi...
- przemodzialo
- Forum Audi A6 / A7
przyczyn może być sporo, ja miałem podobnie, po złożeniu tylnych siedzeń-oparć okazało się, że jedna ze śrub która trzyma oparcie była obluzowana, jast tam takie plastykowe kółko które obcierało o zaczep i powstawał nieprzyjemny dżwięk - na dziurach szczególnie
pseudonim artystyczny sikorka...
...piję tyle ile ważę
...piję tyle ile ważę
Kurcze to jest taki problem ze bardzo denerwuje a przy tym trudno go zdiagnozowac.. myslalem ze moze ktos mial podobny problem, mi sie wydaje ze mozliwe ze to roleta ale nie wiem co w takim razie trzeba na to zarazic.. jescze zobacze te siedzenia, czyli jak je polozyles to wtedy bylo cicho? dopiero piszczalo bo zatrzasnieciu?
- przemodzialo
- Forum Audi A6 / A7
tam jest taka nakrętka mocująca, była luźna, dokręciłem ją i problem zniknął - od 2 miesięcy spokójpacos pisze:Kurcze to jest taki problem ze bardzo denerwuje a przy tym trudno go zdiagnozowac.. myslalem ze moze ktos mial podobny problem, mi sie wydaje ze mozliwe ze to roleta ale nie wiem co w takim razie trzeba na to zarazic.. jescze zobacze te siedzenia, czyli jak je polozyles to wtedy bylo cicho? dopiero piszczalo bo zatrzasnieciu?

pseudonim artystyczny sikorka...
...piję tyle ile ważę
...piję tyle ile ważę