Prosze popraw tego babola w temacie bo nie wypada

Koledzy, albo żarówka (żarzy się), albo lampa wyładowcza (czyli popularny ksenon).censored pisze:Możesz tylko tam wsadzić zarówke wyładowczą z cokołem H7.
censored ma rację - są palniki ksenonowe z przerobionym mocowaniem - możesz je wpiąć w miejsce żarówki h7 a złącze do kabla wysokiego napięcia do przetwornicy jest z takiego palnika wyprowadzone na kabelkacharekjask pisze:Koledzy, albo żarówka (żarzy się), albo lampa wyładowcza (czyli popularny ksenon).censored pisze:Możesz tylko tam wsadzić zarówke wyładowczą z cokołem H7.
Są już podobno "żarówki ksenonowe" - mają ksenon zamiast halogenu, ale nadal są to żarówki, a nie lampy wyładowcze.
kolego nie ja to wymyśliłem tylko producent lamp. NIe napisałem że akurat tych lamp które kupił autor, napisałem ze miałem takie lampy w ręku. (chyba FK ale nie pamiętam)robert1x pisze:b]do autora[/b]: obejrzyj komplet który kupiłeś, niedawno montowałem jakieś zamienniki lamp do A4 (te z ringami) i one miały mocowania przystosowane zarówno do żarówek H7 jak i takie nakładki po zastosowaniu których można zamontować normalny palnik D2S
Kolego albo ja czegoś nie wiem albo to jest wiejski tuning jak można D2S zamontować do H7 nawet po zastosowaniu jakiejś tam nakładki to gdzie ten żarnik będzie świecił z tyłu lampy to jakaś znowu chińszczyzna typu DEPO
To że na aukcji piszą H7 D2S to jest wielki chiński badziew