Witam
Gdzie mozna kupic guziki od klimy te + - bo mam bardzo przetarte, i czy wogole mozna je kupic?
[A6 C5] gdzie kupic guziki od klimy
[A6 C5] gdzie kupic guziki od klimy
Ostatnio zmieniony 22 lip 2009, 10:21 przez jptomczyk, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi A6 / A7
No dobrze pewnie zabrzmi to tak jak bym byl skompy na kase, nie jestem, nie moglem dostać guzikow to je zrobilem. Dzisiaj zrobie foto to zobaczycie jak to wyglada powiem ze jak na koszt 2zl to wyglada to calkiem nizle do tego mialem 2 kupcow na auto i zaden sie nie kapnal, a jeden z nich mial a6 2000r.
Zona mi wyciela na spec. tasmie samoprzylepnej + - ja tylko wielkościowo dopasowalem. Przed przyklejeniem guziki dobrze oczyscilem z pozostalosci gumy, i to tyle wyglada swietnie, tasma nie przeswituje jedynie + i -
Pozdrawiam.
Zona mi wyciela na spec. tasmie samoprzylepnej + - ja tylko wielkościowo dopasowalem. Przed przyklejeniem guziki dobrze oczyscilem z pozostalosci gumy, i to tyle wyglada swietnie, tasma nie przeswituje jedynie + i -
Pozdrawiam.
A możesz podać info jakiej taśmy użyłeś i czy jest wystarczająco mocny klej. Przy izolacyjnej to po nagrzaniu wnętrza na słońcu, klej może się chyba "rozpuścić" i po dotknięciu takiego guzika taśma może Ci zostać na palcu. Też kombinuję jak by poprawić te guziki, bo fabryka się nie postarała z tą gumą. Myślałem o pomalowaniu czarnym markerem, ale może się ścierać.
Tata - 80 B4 SEDAN 1Z + A6 C5 SEDAN AWX
brat - A4 B5 AVANT AFN -> A6 C5 AVANT AVF
ja - Było A6 C5 SEDAN AWX (Przekazane Tacie)
Jest: Czarne A6 C5 AVANT AVF
OOOO ..... mamy w genach
Jeśli pomogłem --> naciśnij "Pomógł"
brat - A4 B5 AVANT AFN -> A6 C5 AVANT AVF
ja - Było A6 C5 SEDAN AWX (Przekazane Tacie)
Jest: Czarne A6 C5 AVANT AVF
OOOO ..... mamy w genach
Jeśli pomogłem --> naciśnij "Pomógł"