A6 c6 poczas jazdy gasną światła
- 

Kamilloss
 - Forum Audi A6 / A7

- Imię: Kamil
 - Rocznik: 2004
 - Moje auto: A6 C6
 - Nadwozie: Limuzyna
 - Silnik: 2.4 170KM
 - Napęd: FWD
 - Skrzynia: Manual
 - Paliwo: Benzyna+LPG

A6 c6 poczas jazdy gasną światła
Witam podczas jazdy na 2-3 sekundy gasną światła. Traci się wspomaganie i na wyświetlaczu wyskakuje błąd brake malfuncion. na chwilę znowu jest spokój i znowu to samo. Co to może być?

- 

krzychu973
 - Forum Audi A6 / A7

- Imię: Wielebyt ustaw auto
 - Rocznik: 2021
 - Moje auto: Nie mam
 - Nadwozie: Inne
 - Silnik: 4.2 360KM
 - Napęd: Brak
 - Skrzynia: Brak
 - Paliwo: Brak

Re: A6 c6 poczas jazdy gasną światła
Coś się z prądem dzieje , ale brak wspomagania sugerowałby pasek osprzętu uślizg ,tyle że przy sprawnej instalacji światła nie powinny gasnąć.

- 

Kamilloss
 - Forum Audi A6 / A7

- Imię: Kamil
 - Rocznik: 2004
 - Moje auto: A6 C6
 - Nadwozie: Limuzyna
 - Silnik: 2.4 170KM
 - Napęd: FWD
 - Skrzynia: Manual
 - Paliwo: Benzyna+LPG

Re: A6 c6 poczas jazdy gasną światła
Wspomaganie traci się tylko wtedy jak wyskoczy błąd to wtedy światła mijania gasną na te 2-3 sekundy. Wygląda to tak że silnik pracuje a wszystko jakby się resetowalo. I problem pojawił się nagle myślałem na początku że wina kabli od ręcznego hamulca. Profilaktycznie zrobiłem bo jeden był przygnity. Dodam jeszcze że w Delphi wywala mnóstwo przeróżnych błędów włącznie np od skrzyni automatycznej a ja mam manuał?. 
Chodzi mi po głowie czy to nie będzie wina regulatora napięć? Ale czy jak są np. Tylko drzwi otwarte jest możliwe aby światła w drzwiach np wyłączyły się same i wlaczyly spowrotem?

Chodzi mi po głowie czy to nie będzie wina regulatora napięć? Ale czy jak są np. Tylko drzwi otwarte jest możliwe aby światła w drzwiach np wyłączyły się same i wlaczyly spowrotem?