Strony www z częściami po vin
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Rocznik: 2004
- Moje auto: S6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.2 ARS 299KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Benzyna+LPG
Strony www z częściami po vin
Witam.
Jestem świeżym użytkownikiem Audi, poszukuje stron w necie na których mogę po numerze vin odszukać potrzebne mi numery części. Macie coś takiego??
Coś jak www.bmwstore.pl
Jestem świeżym użytkownikiem Audi, poszukuje stron w necie na których mogę po numerze vin odszukać potrzebne mi numery części. Macie coś takiego??
Coś jak www.bmwstore.pl
- Pieterb
- Administrator
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A4 B7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.8T 163KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
MarcinD28, dla mnie to zajeżdża reklamą a taka bez zgody administracji jest zakazana.
patrz nawet tu https://e-katalog.intercars.com.pl/#/ekatalog/ mają więc ja nie wiem w czym problem.
patrz nawet tu https://e-katalog.intercars.com.pl/#/ekatalog/ mają więc ja nie wiem w czym problem.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Zanim coś tu napiszesz!
Zanim coś tu napiszesz!
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Marcin
- Moje auto: S6 C6
- Silnik: 4.2 ARS 299KM
- Paliwo: Benzyna+LPG
Żadna tam reklama, jeżeli wychodzi to na nie zgodność z regulaminem to zamykam temat. Mam problem że znalezieniem oryginalnych numerów części. Można zadzwonić do aso ale robi to problem porównawczy, przy doborze części (oryginał czy zamiennik). Wcześniej jeździłem inna marką auta i miałem kilka stron gdzie rozrysowane były poszczególne elementy i na tej podstawie mogłem znaleźć numer nawet śruby czy nakrętki do mocowania osłony podwozia i to wszystko po vin-ie. Jeżeli ktoś posiada takie katalogi online proszę o kontakt na priv, poprostu mam z tym problem no...
- KKgg
- Moderator
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Silnik: 2.0 TDI 190KM
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Diesel
W moim przypadku wyszukiwarka po vin działa tylko na tej stronie: CATALOGS PARTS
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Maciek
- Moje auto: A6 C6
- Silnik: 3.0 ASN 220KM
- KKgg
- Moderator
- Imię: Krzysiek
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Silnik: 2.0 TDI 190KM
- Skrzynia: S-tronic
Dobrze, że jesteś nami Mateusz ;D i że chętnie udzielasz pomocy.
Ja kiedyś próbowałem zainstalować ELSĘ... ale poległem. Podczas straszliwie długiego i nadmiernie skomplikowanego procesu instalacji (a potem instalacji aktualizacji do jakiejś tam wersji) coś "nie pykło" i mi się odechciało. Nie wspominając już o tym, że zajmuje to badziewie jakieś chore gigabajty na SDD... Co prawda to dotyczy ELSY a nie ETKI ale tak mnie zniechęciło, że sobie odpuściłem.
Inna sprawa, że do takich bardzo podstawowych zastosowań strona którą podałem mi wystarcza.
Ja kiedyś próbowałem zainstalować ELSĘ... ale poległem. Podczas straszliwie długiego i nadmiernie skomplikowanego procesu instalacji (a potem instalacji aktualizacji do jakiejś tam wersji) coś "nie pykło" i mi się odechciało. Nie wspominając już o tym, że zajmuje to badziewie jakieś chore gigabajty na SDD... Co prawda to dotyczy ELSY a nie ETKI ale tak mnie zniechęciło, że sobie odpuściłem.
Inna sprawa, że do takich bardzo podstawowych zastosowań strona którą podałem mi wystarcza.
Moje modzenie: hak Ori, kamera cofania ori, komforty z masażem+dołożenie ogrzewania kanapy tył, dołożenie wzmacniacza+wymiana głośników, dołożenie grzanej kiery i Webasto
- Pieterb
- Administrator
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A4 B7
- Silnik: 1.8T 163KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
MarcinD28, tutaj masz np wciskasz carprog2 i jedziesz https://ifinterface.com/page/page3.php bo nie do końca zrozumiałem Twój post - chyba jakaś pomroczność jasna mnie dopadła.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach - pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
Zanim coś tu napiszesz!
Zanim coś tu napiszesz!