Zlocik malinka Podziekowa dla KEÂŻORA za zrobienie dynamicznych logów na kolejnym masz Shoofel i PAGOR tradycyjnie reprezentowali A6 uznanie Ekipa z A4 dziś konkretnie się zebrała. Na marginesie to gdzie fotki są do oblookania?? Pozdrówki i do zo...
Na podziemnym mogli by sie ochroniarze dowalić bo hałasuje bardziej niż ta eSa :-P
Około 90 dB :P:P I musze do niego części kupić bo mi sie skrzynia biegów rozleciała :mrgreen: A to dośc kosztuje znowu :P
GracjanA4 pisze:Na podziemnym mogli by sie ochroniarze dowalić bo hałasuje bardziej niż ta eSa
Około 90 dB :P:P I musze do niego części kupić bo mi sie skrzynia biegów rozleciała A to dośc kosztuje znowu :P
zagadaj z Dziqiem
On ostatnio jakąś skrzynkę składał - może mu zostały jakieś tajle
hehehe
GracjanA4 pisze:Chyba jednak mi sie nie przydadzą jak kupie wszytsko co potrzebuje to napewno go przywioze :P
żartowałem oczywiście
najmniejszy trybik do skrzyni eSy od Dziqa jest pewnie większy niż całe to autko :-P
czekamy z niecierpliwością, kiedy będzie Nam dane uslyszeć i zobaczyć Twoje autko w akcji
widze ze na spociku było zajefajnie a mnie oczywiscie niebyło zawsze co najlepsze mnie omnie hehe az człowieka skreca jak oglada te filmiki na nastepnym spociku bede na 100% przynajmnie tak mysle he :-P Pozdrowionka od aptekarza :mrgreen: