[Katowice] Kazdy czwartek 19:00 pod Go-sportem-3Stawy -1post
-
- Forum Audi A6 / A7
Haaaallo "dziewczyny" hehe :D troszke mnie tutaj nie bylo, no ale koncze robote ze swoja A6...... nowe walki, hydraulika itd. Mialem z tym jechac do daneckiego, ale po 4 tygodniu slyszenia ze jeszcze musze poczekac zawiozlem auto do dobrego znajomego mechanika, i przynajmniej sam tez moge cos przy niej porobic, dzisiaj wielki dzien, Wyjazd wkoncu :D:D Pozdrowka for All.....
tymczasowo brak, new OOOO po zimie....
- Murzyn
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 204KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
Pewnie ze bedzie sciganko.... i wcale nie 230 :P najwyzsza mierzona wartosc przed ostatnimi modami 187 :-P
Co do vaga - mam, ale po 1 pozyczylem kumplowi, po 2 stary komp padl mi totalnie, a nowy jest na viscie :evil: Jak ktos nie bedzie zabieral lapika na xp-ku to w najblizszym czasie nici z vagowania
Co do vaga - mam, ale po 1 pozyczylem kumplowi, po 2 stary komp padl mi totalnie, a nowy jest na viscie :evil: Jak ktos nie bedzie zabieral lapika na xp-ku to w najblizszym czasie nici z vagowania

- dziq111
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Paweł
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
wygląda dobrze:) No Murzyn, u mnie też jest nie szczelność
pod kolektorem. plus taki że wiem gdzie:P ale czekam na nowe turbo
narazie szukaja. jak do konca stycznia nic nie znajda kupie w serwisie już pytałem 7600 zł... potem nowe wtryski program i pompa paliwa:P taki setup daje 370 KM
i 505 Nm :D

a8team.pl to też dobre.