bardzo fajnie ze juz sie nas troche zebralo. Oby tak dalej i kazdy spot bedzie coraz wiekszy. Ja bede swoim potworkiem - jeszcze A4 wiec prosze nie bic
[Katowice] Kazdy czwartek 19:00 pod Go-sportem-3Stawy -1post
- Murzyn
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Paweł
- Rocznik: 1993
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.0TDI 204KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
wezme i kabel i lapika. Mam sterowniki tylko pod viakena i nie chce mi sie instalowac innych bo na 100% beda sie grysc i spedzimy 1h na szukaniu odpowiednich portow :roll:
bardzo fajnie ze juz sie nas troche zebralo. Oby tak dalej i kazdy spot bedzie coraz wiekszy. Ja bede swoim potworkiem - jeszcze A4 wiec prosze nie bic
Pewnie że tak ja będę napewno. Fajnie że już się coś powoli rusza w centrum śląska.
Murzyn ja bym połączył te spotkania z wszystkimi osobami którzy mają Audi zbierze się konkretna ekipa i będzie mocna grupa przyjaciół którzy co tydzień będą się spotykać bo co to za różnica bo ktoś ma TT a ktoś A6czy A4 marka ta sama i ludzie fajni.
Murzyn ja bym połączył te spotkania z wszystkimi osobami którzy mają Audi zbierze się konkretna ekipa i będzie mocna grupa przyjaciół którzy co tydzień będą się spotykać bo co to za różnica bo ktoś ma TT a ktoś A6czy A4 marka ta sama i ludzie fajni.
- dziq111
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Paweł
- Rocznik: 1995
- Moje auto: A6 C4
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 ACK 193KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
no spocik udany:) dzisiaj zlamalem tyle zakazów że napewno mialbym po prawku:)
ale to szczegóły
co do polączenia spotów to ciężka sprawa:P po pod tym go sportem ciasno sie zrobi:P
ja zwerbuja kumpla jezdzi A3
[ Dodano: 2008-08-29, 23:19 ]
a właśnie mówiliśmy o tym przyciemnianiu szyb
jakieś info?
ale to szczegóły
co do polączenia spotów to ciężka sprawa:P po pod tym go sportem ciasno sie zrobi:P
ja zwerbuja kumpla jezdzi A3
[ Dodano: 2008-08-29, 23:19 ]
a właśnie mówiliśmy o tym przyciemnianiu szyb
a8team.pl to też dobre.