ale w każdym bądź razie CISu gratulacje Ci się należą
[Katowice] Kazdy czwartek 19:00 pod Go-sportem-3Stawy -1post
- ShoofeL
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Łukasz
- Rocznik: 2002
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.5TDI AYM 155KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
Sorry, ale zatrzymały mnie nie które sprawycensored pisze:Szkoda że Shoofel nie dojechał na czas![]()
Ostatecznie dojechałem i miałem okazję ścignąć się Cisem
Keżor faktycznie dostał po doopie
A jeszcze śmigałem za Dzikiem i Adrianem na 86, jak się ścigali razem.
jest uwiecznione na kamerze od Adriana, więc podejrzewam, że niedługo wyląduje tu jakiś link :-P
Później z Keżorem i Adrianem zostaliśmy na ścigańsko na ulicy Lotnisko, gdzie zjechało się kilkanaście wozów i chłopaki szaleli
Przyjechała nawet zajefajna czerwona ferrarka i 7mka w wersji long
Było na co popatrzeć.
Było ogólnie ciekawie, tym bardziej, że Panowie malarze malowali paski na drodze - ubawu było co nie miara
Za tydzień zamelduję się punktualnie i będziemy mogli kontynuować ścigańsko :-P
pozdro...
taa ja tez czekam na filmensy :mrgreen: ale z Kezorem to tez byla nierowna walka, bo on ma auto porobione a jezdzi na seryjnym programie, wiec sadze, ze zamiast mu przybyc kuni to ma troche mniej przez tego FMICa i wieksze turbo
ale dla mnie najwazniejsze ze zabawa byla, do poznego wieczora mi sie jeszcze nogi trzesly i glowa bolala przez ta adrenalinke 8-)
a kreska z shooflem to juz wogole bajka byla, w polowie juz odpuscilem bo wiedzialem, ze nie dam mu rady a troche autek bylo i nie chcialem, zeby cos sie stalo :roll: mam nadzieje, ze za tydz dam rade przyjechac, to beda wielkie rewanze
a kreska z shooflem to juz wogole bajka byla, w polowie juz odpuscilem bo wiedzialem, ze nie dam mu rady a troche autek bylo i nie chcialem, zeby cos sie stalo :roll: mam nadzieje, ze za tydz dam rade przyjechac, to beda wielkie rewanze

- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7