Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

UWAGA SKRADZIONO A6

Komunikaty użytkowników o kradzieżach samochodów lub mienia oraz porady i dyskusje związane z bezpieczeństwem.
Martin
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Marcin
Rocznik: 2001
Moje auto: A6 C5
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.4 ARJ 165KM
Napęd: FWD
Skrzynia: Tiptronic
Paliwo: Diesel
Kontakt:

Post autor: Martin » 28 sie 2008, 19:09

Kolego MR.A6 masz jakis problem :?: Napisalem swoje spostrzenie a jak ci nie pasi to nie odpisuj.I nie unos sie tak :!: Napewno nie pisalem do ludzi takich jak Ty.Ktorym sie wydaje ze jak napisal 20 postow to wszystko wie.Nie obrazam nowych uzytkownikow ani nie robie sobie z nich jaj :!: Trzeba im pomagac tak jak tobie teraz zebys przemyslal dwa razy zanim cos napiszesz tutaj :!: :!: :!: :!:

Ps.Poszukaj troche na forum o skradzionych audiolach :!: Oczywiscie mam nadzieje ze sie znalazly albo znajda,a w najgorszym przypadku kasa bedzie z ubezpieczenia.

Awatar użytkownika
TURAS
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: TURAS » 28 sie 2008, 19:32

Szkoda naprawdę ale nic nie zrobisz jak sie znajdzie to sie znajdzie teraz tylko kasa z AC i następna bryka i trzeba samochodu pilnować nawet na 5min nie zostawiać na parkingu. Albo strzeżonym z camerami w garażu albo siedzieć w środku, chodź tam też czasem niebezpiecznie.

Awatar użytkownika
MR.A6
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Robert
Rocznik: 2014
Moje auto: Q7
Nadwozie: Van
Silnik: 3.0 CDUC 245KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Multitronic
Paliwo: Benzyna

Post autor: MR.A6 » 29 sie 2008, 13:41

[quote="Martin"]Kolego MR.A6 masz jakis problem :?: Napisalem swoje spostrzenie a jak ci nie pasi to nie odpisuj.I nie unos sie tak :!: Napewno nie pisalem do ludzi takich jak Ty.Ktorym sie wydaje ze jak napisal 20 postow to wszystko wie.Nie obrazam nowych uzytkownikow ani nie robie sobie z nich jaj :!: Trzeba im pomagac tak jak tobie teraz zebys przemyslal dwa razy zanim cos napiszesz tutaj :!: :!: :!: :!:

koleżko problem to jest,jak buchną Ci auto,ja mialem tą "przyjemność" przeżyć,więc nawet po 20 postach mogę coś napisać,a czy będziesz odpisywał urażony to Twoja sprawa,moze podziel się wiedzą dla nowych użytkowników,a nie "straszył",bo tak to może być odbierane,a czy będziesz tu mi filozofował na temat myślenia,to pomyśl,ze koles stracil auto,a to naprawdę boli.pozdrawiam wyjadaczu
Forum internetowy a6klub.pl , a8team.pl , audi80.pl

Martin
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Martin » 29 sie 2008, 15:05

Kolego nie strasze :!: Napisalem ze wspoczuje,ale to nic nie da samochodu mu nikt nie zwroci choc byloby fajowo ;-)
A poszukaj troche o skradzionych A 6 na forum.To nawet nie mam prawa napisac tego co zauwazylem.A tak na marginesie nie tylko ja zauwazylem to.Oczywiscie nic nie sugeruje :!: Czytaj uwazniej posty.

Pozdrawiam

bieniak14
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: bieniak14 » 29 sie 2008, 19:07

Przykro mi z powodu twojego samochodu. niedawno minął miesiąc jak jakcyś s-le wzięli sibie moja audinkę. Wiem co czyjesz. Jedynym sposobem na odreagowanie jaes szybkie kupno nowego samochodu. Ja tak zrobiłem i nieco mi się poprawiło - choć nadal liczę dni od kradzieży mojego auta.

Chłopaki montujcie zabezpieczenia i ubezpieczajcie Wasze auta !!!!
Bieniak

Martin
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Martin » 29 sie 2008, 20:49

Panowie jedynym zabezpieczeniem moze byc tylko zamontowanie odciecia zaplonu przez wlasciciela-nie chwalac sie nikomu.Kolega censored wie cos na ten temat.Dobra robota

morfeusz27

Post autor: morfeusz27 » 29 sie 2008, 21:34

:cry: Współczuję koledze, niestety w RP ginie wszystko nawet bielizna na lince. mamy taką rzeczywistość, sami ją napędzamy Panowie, czy żaden z was nie polecał jakiś tam części używek na allegro - np. tylny kompletny most z zawiechą za 300 zeta, w oddali jakaś stodoła krzaki jakieś itp. ps. odbiór na stacji paliw w Pchlej Wólce <smuty> Sami napędzamy ten rynek, nasze audiole w dużej mierze nie idą za wschodnią granicę, nie piszę tu o autkach 2-3 letnich, lecz 8-10 lat, są rozbierane na części i na allegro lub do Poznania :evil: . Dopóki w tym porąbanym kraju nie będziemy godnie zarabiać aby normalnie serwisować auta, kupować nowe ori lub zamienniki, to kradzieże będą. Widziałem paska trzyletniego zabezpieczone z dziupli, jaja urwać złodziejom, ale ktoś potrzebował górę silnika, to go rozpruli szlifierkami kątowymi, wyjęli co trzeba a resztę pocięli. Tylko AC i samoróbka zabezpieczenie.

[ Dodano: 2008-08-29, 21:38 ]
Ja bym jeszcze proponował zostawić w skrytce dokumenty i umowę in :mrgreen: blanco
Ludzie, nie piszcie jakie macie zabezpieczenia, jakie samoróbki odcięcia itp. trochę ostrożności :evil:

Martin
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Kontakt:

Post autor: Martin » 29 sie 2008, 22:48

Morfeusz nikt nie pisze ;-) tylko taka rada a jak ktos sobie to zalozy niech sie nie chwali pod zadnym pozorem

CafeDelMar
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: CafeDelMar » 02 wrz 2008, 23:02

Panowie pewnie zaraz posypia sie glupie komentarze ale zawsze jak zamieszczacie swoje fotki waszych pieknych audic nie zaslaniacie blach, po drugie macie wpisane miejscowosci z ktorych jestescie, po trzecie wypisujecie co i jak macie w aucie i nawet jakie macie alarmy zamontowane. Takie szczegoly tylko wabia kolegow na wasze auta. A co do skradzionej audicy to juz pewnie jest na czesci rozlozona wiec pcieszac Cie nie bede juz nie wspominajac o polskiej policji ktorej wykrywalnosc i odzyskiwanie skradzionych aut rowna sie 0 %. Wiec ubezpieczac auta na full i od kradziezy i nie zostawiac auta byle gdzie.

Awatar użytkownika
Doc
Administrator
Administrator
Imię: Andrzej
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Silnik: 2.7TDI 163KM
Skrzynia: Manual
Kontakt:

Post autor: Doc » 03 wrz 2008, 16:40

Z kradzionych samochodów żyją szroty i handlarze giełdowi.
ÂŁepek kranie A6 i ma 5 koła w kieszeni.
2007-12-08, Doc / Andrzej - założyciel jako pierwszy, największy, znany forum Audi A6 / A7 w Polsce. Kontakt z redakcją.

morfeusz27

Post autor: morfeusz27 » 04 wrz 2008, 20:57

censored pisze:To nie wina Policji - to ludzi sami napędzają ta złodziejską machine nawet o tym nie wiedząc. Zamknąc giełdy i sklepiki z używkami , zamknąć zbiornice złomu itp .
Skończa sie kradzieże kratek ściekowych , trakcji czy szyn.
Co do zasłaniania tablic - to jak kto woli - generalnie bez sensu. To tylko Audi - złodziej będzie wyszukiwał tablice , jeździł do WK ustalać adresy - e tam. Robią jak leci.
Jak by to były nowe auta góra roczne - to rozumie.
Poz
Popieram Cię <piwo>

[ Dodano: 2008-09-04, 21:09 ]
Panowie, generalnie jest tak że kradną auto i do dziupli, tam jest cięte, demontowane,a następnie przewożone na szroty, giełdy z częściami,no i allegro.Nie zwróciliście uwagi,że większość podzespołów np, kompletne osie, zawiechy, ćwiartki aut itp...... robione są na tle rozpadającego się baraku, pokrzyw itp !!!!!!!!!! Porządna firma wygląda inaczej. Co ma do tego Policja ? Złodzieje aut są perfekcyjnie zorganizowani, nikt z szeregowych włamasów nie zna danych odbiorcy trefnego auta, a jeśli gostek zostanie złapany to odpowie w sądzie że chciał się przejechać itp........Nie winujcie samej Policji, cały system jest do bani, co na to powiecie, kumplowi rąbnęli auto, zostało odnalezione w dziupli, zatrzymanie, sąd I CO ?! NIC
złodziej i paser dostali śmieszne wyroki, czasami za jazdę na gapę dostaje się większą grzywnę :evil: . Po prostu to jest POLSKA <smuty>

Endriuszka
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: Endriuszka » 16 wrz 2008, 22:47

panowie a powiedzcie bo rózne oponie słyszałem na temat

AC w PZU (mówie o FULL opcji ) ze podobno PZu nie zwraca całej kasy tylko jakas czesc tego :( :( :(

fakt ze teraz w obecznm mam ta opcje i spie spokojnie (bo mam nadzieję ze jakby cos "nie daj boze" odpukac) to czy oddadza mi cala kase ??? czy to moze jakosc wg cennika ??

bo podobo szukaja dziury w całym i wypłacaja jakies marne grosze :( :( :(

prosze podpowiedźcie mi zebym spła troszke spokojniej :)

mariusz
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: mariusz » 16 wrz 2008, 23:10

nie chce denerwowac ale jezeli juz sie nie odnalazlo to juz pewnie pociete jest bo jak gina to tylko na czesci.. MORFEUSZ MA RACJE.. to jest POLSKA
mariusz

Darek 2.5tdi
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Radosław
Rocznik: 1994
Moje auto: A6 C4
Nadwozie: Avant
Silnik: 2.0 136KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual

Post autor: Darek 2.5tdi » 17 wrz 2008, 08:11

dokładnie PZU nigdy ci nie wypłaci kwoty od jakiej płaciłeś tylko kwotę stanowiącą wartość auta w dniu kradzieży. A o tym nigdy nie mówią :cry: :evil:

Awatar użytkownika
stryju1
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: stryju1 » 24 wrz 2008, 22:05

no kurcze szkoda szkoda zawsze szkoda gdy dzieja sie takie rzeczy... miejmy nadzieje ze sie znajdzie
Nie ma to jak, dobra fura...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Skradzione auta i przedmioty”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl