Jakby u nas obcinali łapę każdemu kto ją wyciąga po nie swoje - to żylibyśmy w kraju kadłubków...
Skradzione autko
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Ty ale numer z tymi spryskami, na zdjęciach całego auta ani śladu, po demontażu są.Ciekawe, może to z innego auta zderzak??Ciekawe, coś tu nieładnie pachnie mi się wydaje.I auto w PL zarejestrowane.Powiedzcie mi kto normalny rozbiera auto zarejestrowane w Polsce, bezwypadkowe??Przecież na części idą albo angole, albo.....kradzione fury!!Kropka.
usunieto 
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Silnik: 1.9TDI AWX 131KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
- Kontakt:
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
No więc właśnie,często widać że auto po dzwonie i koleś sprzedaje to co zostało całe.A tu auto w całości a chłopaki rozkręcają i urządzają sobie stragan pod nazwą Audi A6.Dziwna sprawa, ale u nas w Polsce nic mnie nie zdziwi.Każdy kombinuje żeby mieć co do gara włożyć.Tylko jeden uczciwie haruje, a drugi idzie kraść bo tak łatwiej.Przykre...
usunieto 
- piterrr A6
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7

- Kontakt:
Sugestia dla moderatorów: usuńcie posty zaśmiecające ten temat (z tym włącznie) i pilnujcie na nim porządku, a będzie dobrze służył.
Wyjasniam wszystkim tu piszącym o co mi chodzi.
Ile razu jadąc swoim autem spotykacie A6 i szukacie znaczków oznaczających rodzaj silnika, patrzycie na tylny zderzak czy jest parktronik i ile ma rur wydechowych. Spojrzenie z przodu - xenony, i przed liftem... Patrzycie z boku i o ku... ale mu ktoś przerysował. Potem w domu na forum zauważacie nowe posty w tym temacie i ktoś pokrzywdzony pisze, że auto które mu zginęło miało przerysowane tyne drzwi, a Wy takie dziś spotkaliście. Albo ktoś prosi Was o pomoc przy kupnie A6, bo taką macie; jedziecie obrjrzeć i o podobnej ktoś pisał w tym temacie. Może się udać i prawdopodobieństwo jest większe niż w Lotto. Sporo kradzionych aut jest zostawianych na dużych, pozapełniamych parkingach strzeżonych lub nie, osiedlowych lub przy supermarketach w bocznych uliczkach, gdzie policja nie zaglada w poszukiwaniu takiego auta. Jeśli takowe tam znajdą to raczej przez przypadek. I na tym polu my możemy sobie wzajemnie pomóc.
Wielu z nas zagląda na forum tylko na chwilę. Jeśli w temacie "Skradzione autko" jest info o dwóch takich autach, a postów na 8 stron ( "współczuję", "mam nadzieję, że..", "też poproszę PW") to nie dość, że nic nie dają poszkodowanym to potencjalnemu pomocnikowi tylko utrudniają, albo nawet nie będzie mu się chciało czytać. Piszcie -widziałem taką A6 w ogłoszeniu, ktoś mi proponował takie czy inne graty od A6 itp, a będzie się nam łatwiej poruszać i pomóc, a pokrzywdzeni niech podają znaki szczególne o rysach, odpryskach na szybie, naklejkach czy felgach. To temat poważny i nie wypada go kasztanić.
Pozdrawiam wszystkich szczególnie tych co przeczytali do końca moje wypociny.
bez odbioru
Wyjasniam wszystkim tu piszącym o co mi chodzi.
Ile razu jadąc swoim autem spotykacie A6 i szukacie znaczków oznaczających rodzaj silnika, patrzycie na tylny zderzak czy jest parktronik i ile ma rur wydechowych. Spojrzenie z przodu - xenony, i przed liftem... Patrzycie z boku i o ku... ale mu ktoś przerysował. Potem w domu na forum zauważacie nowe posty w tym temacie i ktoś pokrzywdzony pisze, że auto które mu zginęło miało przerysowane tyne drzwi, a Wy takie dziś spotkaliście. Albo ktoś prosi Was o pomoc przy kupnie A6, bo taką macie; jedziecie obrjrzeć i o podobnej ktoś pisał w tym temacie. Może się udać i prawdopodobieństwo jest większe niż w Lotto. Sporo kradzionych aut jest zostawianych na dużych, pozapełniamych parkingach strzeżonych lub nie, osiedlowych lub przy supermarketach w bocznych uliczkach, gdzie policja nie zaglada w poszukiwaniu takiego auta. Jeśli takowe tam znajdą to raczej przez przypadek. I na tym polu my możemy sobie wzajemnie pomóc.
Wielu z nas zagląda na forum tylko na chwilę. Jeśli w temacie "Skradzione autko" jest info o dwóch takich autach, a postów na 8 stron ( "współczuję", "mam nadzieję, że..", "też poproszę PW") to nie dość, że nic nie dają poszkodowanym to potencjalnemu pomocnikowi tylko utrudniają, albo nawet nie będzie mu się chciało czytać. Piszcie -widziałem taką A6 w ogłoszeniu, ktoś mi proponował takie czy inne graty od A6 itp, a będzie się nam łatwiej poruszać i pomóc, a pokrzywdzeni niech podają znaki szczególne o rysach, odpryskach na szybie, naklejkach czy felgach. To temat poważny i nie wypada go kasztanić.
Pozdrawiam wszystkich szczególnie tych co przeczytali do końca moje wypociny.
bez odbioru
...jestem wolnym człowiekiem, mogę mówić co myślę i nie myśleć co mówię ...