Skradzione autko
- mastercratorr
- Forum Audi A6 / A7

-
Voytec
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Wojtek
- Rocznik: 2014
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
- Kontakt:
oj kolego zdziwilbys się :-Dszank pisze:To jest niemożliwe, nikt nie jest na tyle głupi, żeby jeździć skradzionym samochodem
A tak odnosnie złodziejaszków.
W Holandii maja takiego uniwarsalnego pilota że otwierają sobie auto i zamykają :shock:
Jakis miesiąc tem koledze oszbrowali golfa V r32 ze zderzaka i ksenonów po domem i ze srodku zabrali aparat fotograficzny i stary tel.ze schowka a po wszystkim auto zamknęli :shock:
Ciekawe kiedy dotrze do nas ten sprzęt
- SPeak_8
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Henryk.
- Rocznik: 2012
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 BMK 224KM
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
"banda złodziei polskich decydentów k...." to odnosi sie do wszystkich nierobów. Tych ktorzy kradna jawnie i bez precedensu (nasza władza PO PiS i spolka) jak i tych ktorych nie stac na normalna uczciwa prace (zlodzieje). Efekt :?: :arrow: walenie po kieszeniach wszedzie gdzie tylko to mozliwe...czy kiedys u nas w naszej Ojczyznie bedzie uczciwie :?: niestety..odpowiedz brzmi nie 
Bardzo bym chciał, żeby to było to autko! holekpiotr - daj znać, czy to ta furka!
Ubezpieczenie ubezpieczeniem, ale ponad miesiąc człowiek jest bez fury - miesiąc (minimum) trwa umorzenie sprawy przez policję, potem procedura wypłaty kasy, kupowanie nowego samochodu.... Same upierdliwości!
Też muszę przyznać, że od kiedy sam jestem posiadaczem "czterech kółek", to bardzo zwracam uwagę na inne Audi - głównie A6, lecz nie tylko. I - jak widać - taka czujność może się przydać....
Ubezpieczenie ubezpieczeniem, ale ponad miesiąc człowiek jest bez fury - miesiąc (minimum) trwa umorzenie sprawy przez policję, potem procedura wypłaty kasy, kupowanie nowego samochodu.... Same upierdliwości!
Też muszę przyznać, że od kiedy sam jestem posiadaczem "czterech kółek", to bardzo zwracam uwagę na inne Audi - głównie A6, lecz nie tylko. I - jak widać - taka czujność może się przydać....
- stasiuszef
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Forum Audi
- Rocznik: 1999
- Moje auto: A6 C5
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.8 174KM
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt:
Zgadza się, ja jak widzę A6 dokładnie je oglądam....może coś to da- oby.Swoją drogą, kiedyś podprowadzili mi malucha, nerwów co niemiara, nie wiem jakbym przeżył gdyby mi dźwignęli moją maszynę!!! Odpukać i ÂŚw. Krzysztofie chroń nasze auta. :roll:Irek wawa pisze:Też muszę przyznać, że od kiedy sam jestem posiadaczem "czterech kółek", to bardzo zwracam uwagę na inne Audi - głównie A6, lecz nie tylko. I - jak widać - taka czujność może się przydać....
usunieto 
- MR.A6
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Robert
- Rocznik: 2014
- Moje auto: Q7
- Nadwozie: Van
- Silnik: 3.0 CDUC 245KM
- Skrzynia: Multitronic
Dołączam się do opinii j/w no i też mi smutnomartinez1980 pisze:ÂŁączę sie w bólu razem z Tobą, kur...... banda nierobów i pierd..... złodziei, ręce bym poupier..... przy samych łokciach :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: grrrrrrrrrr u nas w szczecinie podobna sytuacja na osiedlu miała miejsce mimo że auto było zastawione drugim
Forum internetowy a6klub.pl , a8team.pl , audi80.pl
-
holekpiotr
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Piotr
- Rocznik: 2010
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 4.0 TFSI 420KM
- Skrzynia: Tiptronic
OK panowie... Trochę powęszyłem i wiem jak dzwigneli mi autko. Wiem też jak można odjechać każdym jednym autkiem koncernu VAG wyprodukowanym przed 2007 rokiem. Nie wiem czy mogę pisac o tym na forum, ale ta informacja może pomóc Wam w oszczędzeniu Waszych furek.
Zaproponujcie jak mam przekazać Wam tą informację.
pozdro
Zaproponujcie jak mam przekazać Wam tą informację.
pozdro
Sleepknot
- Dawidows89
- Forum Audi A6 / A7