taka oferte ma PZU. AC od kradziezy. placi sie naprawde niewiele za takie AC. polecam. jest tez opcja dodatkowa "AC autoszyba", gdzie masz ubezpieczone rowniez wszystkie szyby w aucie. grosze sie za to placi wiec naprawde warto miec takie zabezpieczenie. polecamarekjask pisze:Tylko od kradzieży? Kto ma taką ofertę?petynas pisze:ja np. za ubezpieczenie swojej a6 od kradziezy za caly rok zaplacilem 269 zloty. wiec to chyba zadna tragedia jeszcze.
[A6 C5 2.5 180 AKE] kradzież
-
arekjask
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Grzegorz
- Rocznik: 2006
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 AGA 165KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna
Tylko zastanawiam się, czy wysokość ubezpieczenia nie ma związku z wiekiem auta. Jak pytałem np. w Link4, to powiedzieli, że mają ubezpieczenie tylko od kradzieży, ale dla aut starszych niż 7-letniepetynas pisze:taka oferte ma PZU. AC od kradziezy. placi sie naprawde niewiele za takie AC. polecam. jest tez opcja dodatkowa "AC autoszyba", gdzie masz ubezpieczone rowniez wszystkie szyby w aucie. grosze sie za to placi wiec naprawde warto miec takie zabezpieczenie. polecam
Kogel-mogel FB 
Fora to jest biwak.
Fora to jest biwak.
w tym sie nie orientuje,ale warto spytac sie w PZU. moze komus sie przyda takie AC od kradziezy i zalapie sie w odpowiednie widelki cenowe. pozdrawiamarekjask pisze:Tylko zastanawiam się, czy wysokość ubezpieczenia nie ma związku z wiekiem auta. Jak pytałem np. w Link4, to powiedzieli, że mają ubezpieczenie tylko od kradzieży, ale dla aut starszych niż 7-letniepetynas pisze:taka oferte ma PZU. AC od kradziezy. placi sie naprawde niewiele za takie AC. polecam. jest tez opcja dodatkowa "AC autoszyba", gdzie masz ubezpieczone rowniez wszystkie szyby w aucie. grosze sie za to placi wiec naprawde warto miec takie zabezpieczenie. polecam. Dla nowszych jest tylko pełne AC.