Sklep Ipart
Sklep
Sklep Bestdrive

[A6 C5 2.5 180 AKE] kradzież

Komunikaty użytkowników o kradzieżach samochodów lub mienia oraz porady i dyskusje związane z bezpieczeństwem.
petynas
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: petynas » 29 paź 2009, 19:16

arekjask pisze:
petynas pisze:ja np. za ubezpieczenie swojej a6 od kradziezy za caly rok zaplacilem 269 zloty. wiec to chyba zadna tragedia jeszcze.
Tylko od kradzieży? Kto ma taką ofertę?
taka oferte ma PZU. AC od kradziezy. placi sie naprawde niewiele za takie AC. polecam. jest tez opcja dodatkowa "AC autoszyba", gdzie masz ubezpieczone rowniez wszystkie szyby w aucie. grosze sie za to placi wiec naprawde warto miec takie zabezpieczenie. polecam

arekjask
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7
Imię: Grzegorz
Rocznik: 2006
Moje auto: A6 C6
Nadwozie: Limuzyna
Silnik: 2.4 AGA 165KM
Napęd: Quattro
Skrzynia: Manual
Paliwo: Benzyna

Post autor: arekjask » 30 paź 2009, 09:50

petynas pisze:taka oferte ma PZU. AC od kradziezy. placi sie naprawde niewiele za takie AC. polecam. jest tez opcja dodatkowa "AC autoszyba", gdzie masz ubezpieczone rowniez wszystkie szyby w aucie. grosze sie za to placi wiec naprawde warto miec takie zabezpieczenie. polecam
Tylko zastanawiam się, czy wysokość ubezpieczenia nie ma związku z wiekiem auta. Jak pytałem np. w Link4, to powiedzieli, że mają ubezpieczenie tylko od kradzieży, ale dla aut starszych niż 7-letnie :-( . Dla nowszych jest tylko pełne AC.
Kogel-mogel FB :/
Fora to jest biwak. :)

petynas
Forum Audi A6 / A7
Forum Audi A6 / A7

Post autor: petynas » 30 paź 2009, 20:07

arekjask pisze:
petynas pisze:taka oferte ma PZU. AC od kradziezy. placi sie naprawde niewiele za takie AC. polecam. jest tez opcja dodatkowa "AC autoszyba", gdzie masz ubezpieczone rowniez wszystkie szyby w aucie. grosze sie za to placi wiec naprawde warto miec takie zabezpieczenie. polecam
Tylko zastanawiam się, czy wysokość ubezpieczenia nie ma związku z wiekiem auta. Jak pytałem np. w Link4, to powiedzieli, że mają ubezpieczenie tylko od kradzieży, ale dla aut starszych niż 7-letnie :-( . Dla nowszych jest tylko pełne AC.
w tym sie nie orientuje,ale warto spytac sie w PZU. moze komus sie przyda takie AC od kradziezy i zalapie sie w odpowiednie widelki cenowe. pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „🚨 Skradzione auta i przedmioty”

opony samochodowe opony samochodowe opony samochodowe
części samochodowe ucando.pl części samochodowe iparts.pl
części samochodowe motostahttps://www.motostacja.pl