[Holandia] Może jakiś spocik
mialem wyjazd na urodziny wczoraj wiec nie bylo mnie ale juz jestem na nieszczescie niektorychjakos78 pisze:Mechanik chyba zmęczony wymianą termostatu bo się nic nie odzywa :mrgreen:

no wiec tak pokolei :
pazurki to faktycznie ogladalem bo takiego ....... oleju w silniku to "kucharze" nie maja :-P
i zaraz tam zloty to nie moja wina ze niemacie bladego pojecia o mechanice i musialem wszystko sam robic , moze w czyms innym jestescie dobrzy :mrgreen:
Zbys wymiana termostatu trwala 1h 10min w tym byla przerwa 15 min na wymiane oleju w innym grzecho... o przepraszam silniku wysokopreznym

a ktory to bo faktycznie jeden cos tam probowal pomagac tylko teraz nie pamietam ktory to byljakos78 pisze:mA3rtA6, jeden złoty jest Twój- a spróbuj zaprzeczyć :evil:

hihihi 8-)
ja poprosze o ostrzezenie dla pana Voytec poniewaz wprowadza na forum texty o mocnym zabarwieniu erotycznym i nawet z pewna dozą dewiacjVoytec pisze: kiss maj es...verdomme ...modek samozwańczy sie tu znalazł :evil: :evil:
idż na skarege do Badixa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

mA3rtA6
a tutaj to juz grozby co najmniej karalnemA3rtA6 pisze: [ Dodano: 2009-07-08, 17:18 ]
:lol: Nidługo już się widzimy panowie...szykujcie się bo z Marti nie ma zartów hehehe :roll:

oj cos czuje ze na spocie bedzie wesolo :mrgreen: pozdrawiam

-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Henryk
- Rocznik: 2000
- Moje auto: Allroad C5
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.8 174KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
- Kontakt: