[Nawigacja fabryczna] Najnowsza mapa do nawigacji
-
Słupsk1985
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Onnn
- Rocznik: 2003
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Limuzyna
- Silnik: 2.4 170KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Manual
- Paliwo: Benzyna+LPG
Re: [Nawigacja fabryczna] Najnowsza mapa do nawigacji
Proszę o działający link do nawigacji najnowszej dla systemu 2G Audi a6c6 2004 r.
Re: [Nawigacja fabryczna] Najnowsza mapa do nawigacji
Cześć, potrzebuję pomocy.
Zacznę od początku. MMi 3G High z HDD, miałem fabrycznie soft podstawowy P0022_D1. Przeprowadziłem aktualizację wg instrukcji z forum. K0031->K0206->K0253->K0257_5_D1 (z polskim menu i polskimi znakami).
Wszystko udało się bez żadnych problemów.
Dziś ściągnąłem mapy 6.36.0 z tematu z forum wraz z aktywatorem, mapy zainstalowały się, aktywator też niby przyjęło (wyskoczył komunikat Aktivierung erfolgreich). Mapy przez chwilę działały i wyskoczył komunikat "dane nawigacyjne zablokowane" Próbowałem rożnych aktywatorów, ale cały czas jest ten sam problem i komunikat o zablokowanych danych.
W czym może być problem?
Dodam, że próbowałem trzema różnymi kartami SD.
Nie kasowałem także żadnych błędów miedzy aktualizacjami.
Zacznę od początku. MMi 3G High z HDD, miałem fabrycznie soft podstawowy P0022_D1. Przeprowadziłem aktualizację wg instrukcji z forum. K0031->K0206->K0253->K0257_5_D1 (z polskim menu i polskimi znakami).
Wszystko udało się bez żadnych problemów.
Dziś ściągnąłem mapy 6.36.0 z tematu z forum wraz z aktywatorem, mapy zainstalowały się, aktywator też niby przyjęło (wyskoczył komunikat Aktivierung erfolgreich). Mapy przez chwilę działały i wyskoczył komunikat "dane nawigacyjne zablokowane" Próbowałem rożnych aktywatorów, ale cały czas jest ten sam problem i komunikat o zablokowanych danych.
W czym może być problem?
Dodam, że próbowałem trzema różnymi kartami SD.
Nie kasowałem także żadnych błędów miedzy aktualizacjami.