Witam szanowne grono,
Niedawno nabyłem Audi A6C6 z 2009 roku, niestety jak się dowiedziałem wersja mojego mmi to 3G Radio i mimo ze fizycznie mam przycisk na panelu ,,Nav" to nawigacje nie działają, nie ma ich wcale. Wersja mojego softu to BBT_EU_P0020_D1 na forum znalazłem informacje że już nic nie da się z tym zrobić ale wyszukałem, że niby istnieją mapy w wersji o oznaczeniu BBT_EU_0012 które podobno są kompatybilne z tą wersją softu mojego mmi. Chciałem zapytać czy ktoś się może z czymś takim spotkał? Albo sam ma tą wersje softu z mapą, albo może ma link skąd można pobrać samemu tą wersje map. a może to co napisałem to nieprawda. Wiem ze mapy z roku 2010 są już do niczego ale niestety jestem strasznie pedantyczny na punkcie tego jak cos jest i nie działa i strasznie mnie to mierzi. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc!
MMI 3G radio
-
Neothe
- Forum Audi A6 / A7

- Imię: Marcin
- Rocznik: 2008
- Moje auto: A6 C6
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0.TDI 177KM
- Napęd: FWD
- Skrzynia: Multitronic
- Paliwo: Diesel
Re: MMI 3G radio
Podpinam się do pytania, forum przeszukalem i nie znalazłem nic lepszego niż wymiana skrzyneczki w schowku pasażera. A to proces dość złożony jak na mój stan wiedzy o tym samochodzie.
U mnie sytuacja wygląda dość podobnie:
-soft BBT_EU_K0029_1_D1
-przycisk "NAV" istnieje i przenosi do menu nawigacyjnego z tym, że nie ma skąd zaczytać mapy
-w schowku CD/DVD + 2x SD
-Na pokrętle brak "Joysticka"
Jakie mapy dać?
Co wgrać i co wymienić żeby mieć:
- Bluetooth z A2DP (muzyka) i zestawem głośnomówiącym
-Navi młodszą niż 3 lata wstecz
U mnie sytuacja wygląda dość podobnie:
-soft BBT_EU_K0029_1_D1
-przycisk "NAV" istnieje i przenosi do menu nawigacyjnego z tym, że nie ma skąd zaczytać mapy
-w schowku CD/DVD + 2x SD
-Na pokrętle brak "Joysticka"
Jakie mapy dać?
Co wgrać i co wymienić żeby mieć:
- Bluetooth z A2DP (muzyka) i zestawem głośnomówiącym
-Navi młodszą niż 3 lata wstecz