mam pełen FIScarlos pisze:goly191, a masz pełen FIS ?
I wyswietla ci check engine przy uruchumieniu silnika
ale tam nie mam kontrolki check engine, mam ją w prędkościomierzu, pod airbag-em
Nie zrozumieliśmy się u mnie nie ma check engine ani w fis ani nie zapala się za to wyskakuje OK we fisie więc to chyba jest w zamiangoly191 pisze:mam pełen FIScarlos pisze:goly191, a masz pełen FIS ?
I wyswietla ci check engine przy uruchumieniu silnika
ale tam nie mam kontrolki check engine, mam ją w prędkościomierzu, pod airbag-em
U mnie dokładnie też tak się dzieje po wyjęciu wtyczki z przepływomierza powietrza a żółty check engine jak nie świecił tak nie świeci. Widać tak ma być.SANT0 pisze:Panowie Latwo sprawdzic gdzie jest kontrolka i czy jest Check Engine odlaczcie jakis czujnik od silnika i zalatwiona sprawa np przeplywomierz komputer automatycznie przejdzie w tryb serwisowy i bedziecie mieli check engin na desce.
Ps. Na dużym Fis`ie zapalaja sie na raz kontrolka abs i esp bodajze dwie na samej gorze po lewej i po prawej stronie jak sa jakies usterki w osprzecie silnika.
Pozdrawiam.
dziwne, jakoś nie chce mi się w to uwierzyć, abs-esp to tak trochę dalej od silnikaSANT0 pisze:u nas jak cos nie tak to na raz zapala sie abs i esp i to swiadczy ze jest jakis blad na silniku