Siema. Jestem nowym uzytkownikiem forum, chociaz stalym posiadaczem kilku modeli audi. od kilku lat moja pasja jest samodzielne majsterkowanie, poprostu lubie to. mam na imie Marcin pochodze z tomaszowa maz . aktualnie mieszkam w rawie maz. pozdrawiam.
Cześć jestem tu nowy 1 raz kupiłem a6 c5 2,7 biturbo ale okazało się że silnik kaput więc potrzebuję silnik 2,7 biturbo jakby ktoś miał na sprzedaż to kupię stan jak najlepszy
Pozdrawiam Marcin
Witam wszystkich maniaków Audi mam na imie Piotr sam jestem osobiście właścicielem Audi A6 C7 Avant Quattro z przyjemnym silnikiem 3.0 TDI 313 PS pozdrawiam wszystkich
Witam,
Po tej stronie Iwona , posiadaczka A6 C6 Avant 2006r., 170TFSI. Obeca miejscowość to Mińsk Mazowiecki, jestem fanką motoryzacji, "kiedyś" obecna na imprezach VAG. Zamiłowanie do klasyków oraz jednej marki której tutaj nie wyjawię. Pozdrawiam wszystkich
Witam, na imię mam Paweł i serdecznie pozdrawiam wszystkich uczestników tego forum, cieszę się, że mogę dołączyć do waszej grupy. Mój pojazd to Audi A6 C5 2,5 TDI (AKE) Quatro Avant