Stałem się szczęśliwym posiadaczem sprowadzonego z USA A6C7 i jestem na etapie zakańczania wszystkich przeróbek, formalności, rejestracji.
Ze wszystkimi problemami, które wyskoczyły po drodze sobie poradziłem, jest zrobiona pełna konwersja USA - EU ALE!!!

Jak to zwykle u mnie bywa coś musiało pójść nie tak jak trzeba, a tym razem poszło przez moją nadgorliwość i brak wiedzy, dlatego przychodzę prosić o pomoc.
Long story short:
Grzebiąc w VCDS zerknąłem w moduł 55 - zasięg świateł i znalazłem w pierwszym bicie wartość ustawioną na światła an Stany zjednoczone, zmieniłem na resztę świata ( przedtem światła świeciły dobrze i asymetrycznie, bo już je raz sprawdzałem na stacji, stąd moja nadgorliwość... ) i wyskoczył błąd systemu poziomowania świateł.
Chwilę poczytałem i zrozumiałem, że potrzebuję przeprowadzić adaptację w tym samym module, tak też próbowałem zrobić, no i się posrało....
Wyklikałem gdzie nie trzeba i światła straciły swoją asymetryczność ( FULL LED dla przypomnienia ), tutaj pojawia się moje pytanie:
1) Czy da się przeprowadzić adaptację w warunkach domowych dysponując tylko VCDS, aby przywrócić asymetryczność tych świateł?
2) Jeżeli nie ma takiej możliwości, a potrzeba jakiegoś dodatkowego oprogramowania/urządzenia, to czy znacie kogoś w okolicach Bielska-Białej, kto by się podjął tematu,
3) ile powinna kosztować taka usługa,
4) ew. czy serwis Audi coś z tym zrobi i jakich kosztów można się spodziewać?
Dodam, że termin końca ważności tymczasowych tablic szybko mi się zbliża niestety...

P.S Gdzieś mi się rzuciło w oczy, że to trzeba się podłączać zdalnie z jakimiś serwerami ( tak, sam wiem jak to brzmi... )
Z góry dziękuję za każdą odpowiedź!