Witam,
Przychodzę do Was z zapytaniem co to dokładnie oznacza "Pakiet Competition"?
1. Co wchodzi w jego skład ?
2. Czy wybierając ten pakiet to każdy jego posiadacz miał dokładnie te same rzeczy czy był to pakiet " Konfigurowalny" ?
Przykład : Kupuje ten pakiet czyli mam : Felgi 20' + Lusterka Niebieskie + Czarną maskę. I koniec każdy kto kupił ten pakiet posiada takie rzeczy.
3. Czy jest to pakiet głównie stylistyczny czy również silnikowy/programowy ?
4. Czy był on dostępny tylko i wyłącznie w jakichś konkretnych rocznikach lub wersjach (EU/Stany)?
Pytam, ponieważ wszędzie każdy pisze co innego i dopisuje przeróżne rzeczy. A odpowiadając komuś na pytanie chciałbym miec pewność, że nie strzelam w powietrze opisując ten pakiet.
Konkretnie chodzi mi o Model A6 C7.
Z rzeczy usłyszanych/wyczytanych co znajduje się w tym pakiecie :
- Wersja silnikowa 3.0 BiTdi Competition legitymująca się 326km z programem na boost do 346km,
- Czerwone zaciski,
- Fele 20",
- Dodatkowe czarne elementy,
- Jakieś inne kratki w zderzaku,
- Zmodyfikowane końcówki wydechu,
- Jakieś inne wnętrze ( bogate fotele ).
[A6 C7][Competition] - Pakiet Competition
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Piotr
- Rocznik: 2015
- Moje auto: A6 C7
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 3.0 TDI 320KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: Tiptronic
- Paliwo: Diesel
Re: [A6 C7][Competition] - Pakiet Competition
Witam,
Udało mi się znaleźć co nieco informacji w tym temacie. Z tego co można zagłębić się w katalogach to te pakiety były również konfigurowalne. Mowa o Competition.
W takim bądź razie auta z pakietem Competition nie wszystkie będą takie same. W załączniku wrzucam ściągawkę.
Udało mi się znaleźć co nieco informacji w tym temacie. Z tego co można zagłębić się w katalogach to te pakiety były również konfigurowalne. Mowa o Competition.
W takim bądź razie auta z pakietem Competition nie wszystkie będą takie same. W załączniku wrzucam ściągawkę.
- Załączniki
-
- Competition.png (164.02 KiB) Przejrzano 50 razy