Siemanko. Jestem Dawid pochodzę ze świętokrzyskiego. Ogólnie mam dwie audi pierwsza to Audi A8 D3 4.2 LPG która mam 6 lat. A teraz nowy zakup to Audi A6 C6 2.0 tdi Avant z 2010 roku z przebiegiem 180 tys Znalazłem to forum szukając informacji na temat mojego nowego zakupu( jakie felgi kupić i tym podobne ). Jestem laikiem i swoje Auta naprawiam sam. A wiedza na forum która się znajduje jest bardzo przydatna
Witam. Mam na imię Stanisław. Pochodzę z Małopolski. Jestem szczęśliwym posiadaczem Audi3.0 BMK quattro. Będzie mi miło korzystać i przeglądać forum. Pozdrawiam
Cześć jestem Mateusz jestem ze świętokrzyskiego. Wczoraj tj.8 luty nabyłem Audi a6 c6 z 2005r z silnikiem 3.0TDI 245km z napędem quattro oraz tiptrpnikiem
Cześć, jestem Adam, mieszkam we Frankfurcie nad Odrą i jestem od kilku lat posiadaczem czarnego A6 C7 Avant 3.0 TDI 272 km, r. 2017. Powoli zaczynają się pojawiać problemy, więc będę szukał pomocy na forum. Pozdrawiam!
Kłaniam się, nazywam się Paweł, jestem z Lublina. Zadowolony posiadacz A6 C7 2012 2.0 CGLC 177 ->210. To moja trzecia Audica. Śmigam od listopada, każdy przejechany km to przyjemnosc . Forum znalazłem na googlach, mam pare drobiazgów do ogarnięcia. Pozdrawiam
[Witam.Posiadam A6C6 z 3.0 dieslem.Limuzyna z napędem na 4 koła..Na forum jestem by posiłkować się wiedzą forumowiczów jak i dzieleniem się nią w miarę możliwości..To moje pierwsze auto tej marki.Pozdrawiam.
Witam wszystkich.
Jestem posiadaczem C5 i C6.
Mam nadzieje ze na forum dowiem sie o nurtujacych mnie pytaniach odnosnie moich aut. A i sam pewnie wniose troche wiedzy.
Pozdrawiam.
Cześć,
Piotrek z Wrocławia - po A4 B5,B6,B8 i B9 przychodzi czas na coś nowego - tym razem raczej A6/A7.
Trochę już wiedzy o Audi mam - więc z chęcią się podzielę i nauczę też czegoś nowego
Witam serdecznie! Mam na imię Daniel Jestem informatykiem z Bielska-Białej Chętnie podłubię w kabelkach i pod maską Wiele lat zajmowałem sie mechaniką i chiptuningiem Zakupiłem A6C6 Avant 2.7TDI 180KM S-Line Pozdrowionka!
Witam. Mam na imię Darek ze Starachowic województwo świętokrzyskie Od pół roku jestem posiadaczem Audi A6 C7 2.0 benzyna quatrro 252 KM. Auto sprowadzone ze stanów. Pozdrawiam
Właśnie założyłem konto wcześniej tylko podglądając jakieś poszczególne informacje.
Jestem posiadaczem Audi A7 C7.5 z 2018 roku sprowadzonego zza wielkiej wody. Do forum dołączyłem żeby trochę z niego poczerpać wiedzy na temat tych aut jak i również podzielić się tym co odkryję a nie zostało jeszcze upublicznione.
Wyposażony w VCP, VCDS i zero chęci będę psuł to auto
Dobry
Jestem Kamil z Rudy Śląskiej i od niedawna posiadam C6 2.4 v6 z 2004 z Multitronikiem FWD.O forum dowiedziałem się od znajomego jako Best forum over dlatego jestem ,🫡.
Mam parę drobiazgów do ogarnięcia więc czym prędzej biorę się za lakture.