Witam poszukuję sprawdzonego i zaufanego mechanika woj. Śląskie. Najlepiej okolice Rybnika.
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Rocznik: 2018
- Moje auto: A6 C8
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 TFSI 245KM
- Napęd: Quattro
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Witam poszukuję sprawdzonego i zaufanego mechanika woj. Śląskie. Najlepiej okolice Rybnika.
Witam wszystkich jak w tytule. Poszukuję sprawdzonego mechanika, który będzie się opiekował moim audi. Będę wdzięczny za każdą propozycję. Pozdrawiam 

- keisim
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Michał
- Rocznik: 2019
- Moje auto: Allroad C8
- Silnik: 3.0 TDI 349KM
- Skrzynia: Tiptronic
Re: Witam poszukuję sprawdzonego i zaufanego mechanika woj. Śląskie. Najlepiej okolice Rybnika.
Sserwis Czernica.
Miałem kiedyś Passata B7 i mimo, że mam do nich 120km to nie raz korzystałem. Audica też już raz była, na kontroli przed zakończeniem gwarancji. Nigdy nic złego z ich strony mnie nie spotkało, Szef uprzejmy, pomocny i konkretny. Można merytorycznie skonsultować się i pogadać o tym co jest do zrobienia. Byłem i jestem zadowolony z ich usług więc polecam.
Miałem kiedyś Passata B7 i mimo, że mam do nich 120km to nie raz korzystałem. Audica też już raz była, na kontroli przed zakończeniem gwarancji. Nigdy nic złego z ich strony mnie nie spotkało, Szef uprzejmy, pomocny i konkretny. Można merytorycznie skonsultować się i pogadać o tym co jest do zrobienia. Byłem i jestem zadowolony z ich usług więc polecam.
Audi A6 Allroad 55 TDI C8 2019 3.0 TDI 349KM 700Nm + mod by MOTOTRONIK >> 393KM 830Nm
-
- Forum Audi A6 / A7
- Imię: Jacek
- Rocznik: 2018
- Moje auto: A6 C8
- Silnik: 2.0 TFSI 245KM
- Skrzynia: S-tronic
- Paliwo: Benzyna
Re: Witam poszukuję sprawdzonego i zaufanego mechanika woj. Śląskie. Najlepiej okolice Rybnika.
Panowie ktoś jeszcze poleci sprawdzony serwis gdzie specjalizują się w Naszej marce? Pozdrawiam